Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator auto PROSAL 240w 2 canale

CYPWRC

Postări Recomandate

Salutare, are cineva o schema de la amplificatorul in cauza sau daca stie ce tranzistori sunt la alimentare (2buc cei de pe radiator ), ca au explodat si nu se mai vede nimic. Multumesc

Posted Image

In poza nu mai sunt ca i-am dat jos .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

2

• CYPWRC

2

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

cei 4 de sus (stanga si dreapta) sunt IRF540N iar cei 2 din stanga jos f12c20a (diode cu catod comun) tot din sursa. Am mai vazut prin alte amplif-uri IRFZ44N dar nu stiu daca ar fi si la modelul asta.

Link spre comentariu

pune niste irfz-uri ,preferabil cat mai ''fortoase''(ai doar 2),si vezi ce zice.e clar ca ceva gen irfz44n a fost acolo,alea crapa asa cu spor,mai ales cand sunt facute de chinez si introduse intr-un circuit conceput tot de chinez :rade:

Link spre comentariu

verifica dupa ce pui 2 irfz-uri sa nu mai ai si alte scurturi prin sursa. AI putea chiar sa deconectezi sursa de amplif si o aliementezi de la 12V dintr-un mic alimentator, ca sa nu aiba ce sa mai explodeze daca mai are vrun defect ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări