Dr.L Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Cum parea de ferita mai moale?Printre altele frecventele nu sunt prea inalte,deci ferita trebuie sa fie de frecventa joasa,eventual chiar fierUltimul miez nu mai avea intrefrei,nu?Maine sper sa mai umblu la filtru,o sa pun si poze Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 era un tor de culoare gri spre negru, neacoperit ca cele de pe filtrele din sursa de pc .... Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Torul moale arata ca asta http://i39.tinypic.com/243hxk0.jpg ? In amplif mai e un tor folosit ca tot filtru de 220 (dar nu asa moale) pe care am bobinat vre-o 10 spire,cred ca functioneaza cate de cat,ca in dif apar doar frecvente medii-joase Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 exact asa era, si acu ca vad poza mi-am amintit ca l-am recuperat dintr-un monitor dezmembrat ..... pe acel tor erau date cateva spire cu firele care mergeau la comanda tubului din monitor. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Aha,o sa-mi consult si placile de monitoare Asta e dintr-o sursa at(x) veche,in carcasa patratams! :partyman: Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Imi dau si eu cu parerea ca nu ma bate nimeniAsa a patit si vecinul meu si nu a rezolvat cu filtru,dar a rezolvat cu alt alternator ca i-a fost lene sa schimbe periile(cred ca din cauza lor se auzea sunetul in boxe)Acum ii merge totul bine Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 La mine se aude inclusiv motorasul cd-playerului,cu motorul oprit Parca la alternator venea un condesator special pt deparazitare Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Poate unii nu au condensator sau nu e bun Link spre comentariu
Vizitator best_biker09 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Poate unii nu au condensator sau nu e bunde avut are, orice alternator are un condensator, ca nu este bun e alta poveste la niciun magazin de specialitate din mult iubitul oras Galati nu am gasit tor de ferita.......noroc ca mi-am amintit ca avea bunicu un PACIFIC4 "iesit din uz" si am luat torul cilindric de ferita maine ma apuc de treaba Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Succes si abia astept sa vad daca rezolvi cu atat Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 surse de "poluare" cu zgomot la masina sunt multe ... dar intradevar cele mai importante sunt alternatorul, la care se schimba condensatorul, respectiv ruptorul (platina) daca e masina fara injectie, unde iarasi avem un condensator pus. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 La mine nu filtrul de pe alimentare e problema. Abea dupa ce am pus o bobina dintr-o statie am constatat ca bazaiturile vin din CD-Player,pe firele de semnal . Daca dau amplificatorul la volum 0 nu se mai aude nimicVre-o solutie pt problema asta? :cry: . Ma gandesc ca problema e prin CD-Player (sony cdx gt222). Cablurile de semnal sunt de calitate Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Poate bazaie de la motorasul care invarte CD-ul Link spre comentariu
Vizitator Albert99 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 iara ma bag eu in seamadaca gresesc, sa nu-mi sariti in cap cand am deschis amplif., meu am vazut chestia aia de bobina, ce cred ca spuneti si voi.era in forma de cerc si avea multe infasurari.cred ca avea vreo 50 de infasurari(una langa alta), nu suprapuse.deci erau de jur imprejur si acopereau materialul ala.sarma era din cupru si destul de groasa, cred ca era 0,5mm.nu sunt sigur ca al era de la filtru,insa daca sunt de la filtru, e o idee in plus. amplifu e magnat 500w editon two Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Poate bazaie de la motorasul care invarte CD-ul Pai am zis ca se aude inclusiv motorasulIntrebarea e daca intru in cd-player sau nu. Si daca intru,cam ce sa fac p-acolo@Albert99 -ce ai vazut tu posibil sa fie traful sursei care ridica tensiunea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum