Vizitator OCTAVIAN Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 am o statie de masina montata pe o boxa si prob e ca aud radio in dif cand muzica e mute , se aude incet dar e suparator se auzea si mai demult pe niste boxe de pc mai praf si am crezut ca e de la ele la inceput, imi pare ca se aude si in casti. nu am impamantat statia ( cred ca asta e dar nu stiu cum sa prind firele) , traful este insa , am filtrare de alimentare cu un cond de 18000 de micro. am si niste antene pe aproape ( se vad de la geam ) nu stiu daca sunt gsm sau altceva . nu am stat a aflu ce post se aude sau dac e acelasi. conteaza zona in care stau? spuneti va rog ce pot face ca sa nu mai prind radioplaca de sunet on bord si separata fac la fel. Link spre comentariu
harman37arun Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Atunci cand ai un post de radio puternic in apropiere si nu ai cabluri ecranate bune de la calculator la statie acele cabluri se comporta ca o antena si auzi acel post de radio in boxe.Incarca sa folosesti un cablu ecranat de calitate nu chinezisme si nu vei mai avea probleme. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Decuplează la masă intrarea cu condensator ceramic de 100pF... 1nF (în funcţie de impedanţa de intrare a amplifului şi de atenuarea pe care se poate să o simţi la ureche la frecvenţe înalte). În ampliful propriu-zis sînt decuplate trz pilot şi prefinale între b-c cu condensatori? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum