Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TL431 si oscilator sinusoidal simplu 50 hz

lorik199

Postări Recomandate

1. ma tot "izbesc" de aceasta piesa, adica in multe surse in comutatie e prezenta in partea de reactiesi as vrea sa stiu cum se calculeaza rezistentele, pt a avea o anumita tensine acest "zener variabil"2. as avea nevoi de-o schema cat mai simpla de oscilator sinusoidal de 50 Hz, pt un mic proiectmultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• lorik199

2

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai formulele din catalog sunt destul de bune :da http://www.fairchildsemi.com/ds/TL%2FTL431.pdf

The TL431/TL431Aare three-terminal adjustable regulatorseries with a guaranteed thermal stability over applicabletemperature ranges. The output voltage may be set to anyvalue between VREF (approximately 2.5 volts) and 36 voltswith two external resistors These devices have a typicaldynamic output impedance of 0.2W Active output circuitryprovides a very sharp turn-on characteristic, making thesedevices excel lent replacement for zener diodes in manyapplications.

Link spre comentariu

am gasit si eu datasheet ,dar doream daca imi poate explica cineva cum, adice pe pin-ul ala vref ce trebuie pus? in cazul concret la pagina 4 din datasheet, figura 1prea mult n-am cautat oscilatorul sinusoidal, vroiam ceva destul de stabil in timp, preferabil testatmultumesc de timpul acordatin timp ce am am postat, ai postat si tu stefane, multumesc, e cu adevarat utilvroiam pt un invertor circuitul, de vreo cateva sute de W

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări