Vizitator shantz Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Stiu ca exista mC Atmega cu suport pt USB... dar acestea se gasesc si in romania?Acum ceva timp am vazut un cod scris de baiat destept chiar de la avr, cu un mC pe post de convertor, prin urmare, circuitul necesita 2 mC.Lucrez la un proiect in care nu pot face prea mare risipa de spatiu (fizic), si a 2-a intrebarea a mea: mC-ele cu suport USB sunt proiectate sa lucreze conectae direct cu USB-ul... fara a folosi altfel de convertor? Link spre comentariu
puiu Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 1.Depinde ce uP utilizezi. De exemplu pentru PIC18F2450 sau PIC18F4450 daca utilizezi D+ si D- ai transiverul USB intern, iar daca nu poti utiliza si transiver extern. Link spre comentariu
Eugen_B Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Din cate stiu eu , microcontrollerele de la Atmel nu au module de usb incorporate , asa cum au unele de la Mircochip. Uite aici http://www.obdev.at/products/vusb/index.html , este realizat in firmware un astfel de modul pentru microcontrollerele Atmel. Alternativ , poti sa folosesti un chip specializat pentru comunicatia usb. Link spre comentariu
Vizitator shantz Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 mc de informatii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum