Vizitator dansusca Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 salut.ajutati-ma cu un sfat:vreau sa conectez un mp3 portabil(cowon iaudio E2)la RCD-ul din masina si nu stiu daca trebuie facuta o adaptare(de impedanta sau nivel semnal de intrare).Mentionez ca l-am cuplat si cu volumul RCD dat la maxim se aude incet fata de sonorul de la radio.Mai adaug si ca pe iesirile mp3-ului am conectat 2 rezistente de 10 ohmi la masa pentru a-i da acestuia sarcina(castile) Link spre comentariu
Vizitator marisan Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 O parere personala, nu pui nicio rezistenta, iesirea de casti a mp3 il conectezi la player-ul auto iar semnalul de intrare il reglezi din volumul mp3-iului. Asteapta si alte pareri. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 salut.ajutati-ma cu un sfat:vreau sa conectez un mp3 portabil(cowon iaudio E2)la RCD-ul din masina si nu stiu daca trebuie facuta o adaptare(de impedanta sau nivel semnal de intrare).Mentionez ca l-am cuplat si cu volumul RCD dat la maxim se aude incet fata de sonorul de la radio.Mai adaug si ca pe iesirile mp3-ului am conectat 2 rezistente de 10 ohmi la masa pentru a-i da acestuia sarcina(castile)ce model este RCD ?????are intrare auxiliara ......???pe vii tor posteaza m/ai detailat si vei fi ajutat ......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum