Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

INCHIDERE PORTI NICE A400

gaby57

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby57

6

• caesar07000

5

• q_acdc

4

• srdjan

2

Top autori în acest subiect

se deschide si apoi nu se mai inchide? ca nu inteleg din ce spui tu... incearca sa fii cat mai explicit in descrierea pe care o faci problemei tale. pe de alta parte n/am auzit de "nice a 400" nici macar la ei pe site...

Link spre comentariu
se deschide si apoi nu se mai inchide? ca nu inteleg din ce spui tu... incearca sa fii cat mai explicit in descrierea pe care o faci problemei tale. pe de alta parte n/am auzit de "nice a 400" nici macar la ei pe site.. NICE MINDE A400 ESTE MODELUL.SE da comanda de deschidere se deschide si nu se mai poate inchide trebuie sa lovesti in placa a400 ca sa ia comanda de ichidere ,la fel cind e inchisa nu o mai poti inchide .acum ai inteles?
Link spre comentariu

nu trebuie reglati capetii de cursa (daca are asa ceva)? nu stiu cum functioneaza dar din ce-mi imaginez eu ea se blocheaza mecanic la capat fara ca dispozitivul de control sa stie ca ea a ajuns la capat.

Link spre comentariu

se deschide si apoi nu se mai inchide? ca nu inteleg din ce spui tu... incearca sa fii cat mai explicit in descrierea pe care o faci problemei tale. pe de alta parte n/am auzit de "nice a 400" nici macar la ei pe site.. NICE MINDE A400 ESTE MODELUL.SE da comanda de deschidere se deschide si nu se mai poate inchide trebuie sa lovesti in placa a400 ca sa ia comanda de ichidere ,la fel cind e inchisa nu o mai poti inchide .acum ai inteles?

Cu senzorii infrarosu cum stai?Daca lovesti placa si functioneaza atunci ce poate sa fie?(lipituri reci )
Link spre comentariu
nu trebuie reglati capetii de cursa (daca are asa ceva)? nu stiu cum functioneaza dar din ce-mi imaginez eu ea se blocheaza mecanic la capat fara ca dispozitivul de control sa stie ca ea a ajuns la capat.

NU se blocheaza, are si limit. de cursa pe motoare plus ca are un reglaj de sensibilitate, care daca accidental te prinde intre porti se opresc si se deschid ,are niste circuite care masoara curentii pe motoare.

Link spre comentariu

nu are lipituri reci,am gasit releele care comanda motoarele , contacte inegrite pe care le-am curatat.Am schimbat si niste c-uri de 470 mf aratau cam dubios . Dar NU VREA SA MEARGA. PE placa sint 3 led care sint aprinse cind totul e ok in momentul cind nu mai ia comanda se sting daca lovesc placa se aprind si ia comanda.mai are 2 relee care nu le-am verificat. MAI INCERCAM. MULTAM FAIN!!!!

Link spre comentariu

hmmm... e cu microcontroller? al ce imi spui imi da senzatia ca vreun pin de input simte o schimbare care il face sa stea intr-un ciclu. cand primeste o palma se reseteaza moment in care se reinitializeaza soft-ul. foarte usor pot abera... habar n-am cum arata schema la aparatul tau.

Link spre comentariu

don sef nu-i nevoie sa tipi degeaba pe forum....era asa greu sa spui din prima ca daca lovesti placa merge?manual de instalare ai la ele?nu ai precizat dai comenzi din telecomanda sau pe placa?oricum....poate te ajuta atasamentul[attachment=0]IST101_A400_R001.pdf[/attachment]

Link spre comentariu

Te mai intreb inca o data! PHOTO functioneaza?

Senzorii lucreaza.Uneori funcioneza la 10-20 actionari facute una dupa alta ,dar cind inebuneste nu mai vrea de cit cu bocaneala .cred ca e vorba de microcontroler.
Link spre comentariu

fa legaturi intre 17 (common) si 19 (stop) si 20 (photo) si 21 (photo1) conform schemei din manual, adica scoti din circuit fotocelule, selector cu cheie, etc, mai bine zis lasi legate la placa doar motoarele si zi ce se intampla. daca totusi nu se rezolva si crezi ca e microcontrolerul, atunci fa-i un reset centralei si reprogrameaz-o prin procedura automating searching descrisa in manual la 2.5.1. poate se rezolva.daca nu se rezolva prin reprogramarea parametrilor centralei inclin sa cred ca totusi defectul este undeva pe placa sau la legaturi (asta ar explica si faptul ca incepe sa functioneze dupa ce o bocani).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări