Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 DA, SPL-ul il masor cu un Behringher ECM8000. Cu SPL-metru ar fi mult mai greu si mult mai imprecis de facut o astfel de masuratoare. Apoi, SPL-metrele au si alte limitari.Bun, ca fix pe ala ma gandeam si eu sa mi'l cumpar. Mixer am, phantom power... i se poate adauga. Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Proiect finalizat. La sfarsitul paginii sunt ultimele poze: http://www.diy-audio.ro/index.php?optio ... &Itemid=34 Link spre comentariu
vidax Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Felicitari, o realizare foarte frumoasa, toata admiratia mea !!!Spune-mi te rog, cu ce realizezi marginile la 45 grade, este un dispozitiv special atasat la polizorul unghiular? Da-mi te rog detalii. Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 dispozitivul ala e ca sa dea gaurile pt biscuti cu flexul sa lucreze curat fata suruburi,placile sub un anumit unghi tot cu circularul (de mana,de masa) se taieoricum,are ceva mult mai interesant pe teava,nu-i stric surpriza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum