Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recunoastere droser electronic 12v

The Stressmaker

Postări Recomandate

Am gasit pe strada 2 drosere si nu stiu la ce au fost folosite.Se pare ca unul este bun.Se alimenteaza la 12v.Are dimensiunile 70x28x18 plus doua urechi de prindere pe lungime.Avand ca sarcina un tub F6T5 consuma cam 0.3 A.Cu un tub de la becuri economice de 22W consumat,consumul urca la 0.4 A ceea ce ma face sa cred ca tubul pe care il alimenta avea cam 4W.Firele de inalta tensiune par a fi cu izolatie de silicon alb peste care este tesuta o plasa ce pare a fi fibra de sticla alba.Totul e turnat in rasina neagra dar se vede,undeva la mijloc,un transformator.Nu am mufe sau alte elemente care sa ma ajute la identificare,fiind gasite pe langa o "aglomerare" de magazine si service-uri auto,ceea ma face sa cred ca au fost folosite la ceva tuburi HID,fluorescente(neoane) montate pe autoturisme.Au fost gasite legate impreuna la alimentare ceea ce ma face sa cred ca alimentau ceva compus din 2 unitati de iluminare.

Rog ,daca se poate,o identificare cat mai exacta,ca sa stiu la ce le pot folosi.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări