Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu + Antena TV

ohamoha

Postări Recomandate

Am cablu TV tras de la RDS, dar ei nu ofera semnal HD, asa ca mai am o antena terestra pentru a prinde canalele romanesti HD. Pot sa le conectez pe amandoua la televizor? Acum scot una, dupa aceea o bag pe cealalta si tot asa.Ideea e ca am incercat deja si nu prea merge, dar poate am facut ceva gresit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

4

• ohamoha

2

• Stefan

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Ce fel de antena terestra e aia care prinde programe HD? Sigur nu e vreun receptor (DVB-T, DVB-S) intre ea si televizor? Daca da, receptorul asta n-are mufa scart?

Link spre comentariu

Cred ca este o retea de cablu coaxial de cand lumea legata la o antena de pe bloc, cablu care trece prin toate apartamentele. Televizorul are el inclus tuner DVB-T. eu i-am pus o mufa si am infipt-o in delevizor. La search imi gaseste TVR HD (si altele). Daca vreau canalele de la RDS bag coaxialul de la ei (e cablu din ala clasic, nu Digi).

Link spre comentariu

Liviu M omul a spus ca are deja tv-ul cu DVB-T, ce sa mai faca cu un tuner ?

ohamoha ai rabdare ca baga si rdesii HD, cel putin in Pitesti au ... au perspectiva.

e bine ca prinzi ceva pe DVB-T, eu prind multi "purici", dar am un V ordinar :rade:

acum vad ca esti din bucuresti deci --> http://www.dvbt.ro/programe/

ohamoha ce tv ai ?

Link spre comentariu
Vizitator comfel

sunt de acord cu cele spuse m/ai sus dar eu vreau sa intreb tv-ul cu DVB-T, dar este si HD sunt multe tv in comert care au incorporat tuner DVB-T dar nu sunt si HD.................................????

Link spre comentariu

Are, da' nu-l poate folosi comod. A intrebat ce solutie are sa conecteze ambele cabluri in acelasi timp la TV. Tinand cont ca un receiver DVB-T nu e chiar foarte scump, in afara de solutia ta - nu se poate :ciuda: - exista si varianta "mai dai un ban".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări