Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

carte depanare radio-tv cu tuburi

tiovidiu

Postări Recomandate

Din intamplare am gasit undeva un manual pt. scoli posliceale ,, Depanarea receptoarelor de radio si televiziune" autori Mucenic Basoiu si Eneea Barbu. In el sunt explicate modurile de functionare, etajele, si defectele receptoarelor radio si tv cu tuburi. Daca este cineva pe care-l intereseaza anumite subiecte din carte eu pot posta paginile respective . Ma gandeam sa o scanez toata dar cartea e in format mare, sunt multe pagini (599) si e putin mai greu, dar anumite capitole e mai simplu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusttiu

1

• bansaraba

1

• tiovidiu

1

• cnegrea0

1

Vizitator basil45

Din intamplare am gasit undeva un manual pt. scoli posliceale ,, Depanarea receptoarelor de radio si televiziune" autori Mucenic Basoiu si Eneea Barbu. In el sunt explicate modurile de functionare, etajele, si defectele receptoarelor radio si tv cu tuburi. Daca este cineva pe care-l intereseaza anumite subiecte din carte eu pot posta paginile respective . Ma gandeam sa o scanez toata dar cartea e in format mare, sunt multe pagini (599) si e putin mai greu, dar anumite capitole e mai simplu.

am si eu REPARAREA TELEVIZOARELOR,indreptar,editia a2 -a ,autori:Radu Dorobantu,Mircea Radoi,Nicolae Valcu,,Mihai Handra,an de aparitie 1792.daca o scanez poate o postez pt interesati :da
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

ca si pret nu e mult pe okazii e mai scumpa....mai ales ca platesti si posta :( iar cartea e f interesanta mai ales pt cine vrea sa faca depanare.mie unul i-mi este mai lejer sa urmaresc o carte decit un pdf sau alceva pe pc.

Link spre comentariu

am si eu REPARAREA TELEVIZOARELOR,indreptar,editia a2 -a ,autori:Radu Dorobantu,Mircea Radoi,Nicolae Valcu,,Mihai Handra,an de aparitie 1792.daca o scanez poate o postez pt interesati :da

Nu ştiam că în 1792 existau televizoare :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări