Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde gasesc termocuplu?

Th3_uN1Qu3

Postări Recomandate

Am achizitionat azi un instrument de masura DT9208A care vine si cu termocuplu (o biluta cu 2 fire), zice pe ambalaj ca poate fi folosit pana la 400 grade C. L'am testat si are o precizie rezonabila, si intr'adevar nu s'a suparat cand l'am pus pe varful letconului. De unde mi'a venit si ideea - de ce sa nu fac un termostat pt letcon? Si asa am un releu care sta degeaba prin casa.Toate bune si frumoase numai ca vreau sa pastrez termocuplul aparatului pt chestii mai importante, de ex masurarea temperaturilor tranzistorilor intr'un amplif. M'am cam saturat sa ma frig pe degetometru. :limb: Deci, de unde pot sa gasesc alt termocuplu, si evident la un pret rezonabil, tinand cont ca pe aparat cu tot cu "biluta" lui am dat 40 ron?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

3

• SOLDAN CONSTANTIN

2

• misuraelectronic

1

• boederyakumo

1

Top autori în acest subiect

Termocuplu se gaseste la mag.de piese electronice ;sau se poate face din sirma fier si sirma dim constantan,se rasucesc cele doua capete doua spire sise sudeaza cu ajutorul unui arc electric ,sau cu autogen cu flacara subtire; se poate face si din sirma manganina ;nichelcromsi cupru.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Iti dau eu gratis termocuplu, se afla intr-o imprimanta defecta, langa cuptor.

Ce mai ai din imprimanta aia? Ma intereseaza rolele, ofer evident si niste bani.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator dlemil

daca doriti un termocuplu de precizie, tip K sau T, va stam la dispozitie, completati pe pagina noastra principala dimensiunile dorite si veti afla automat pretul si timpul de livrare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări