Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Am achizitionat azi un instrument de masura DT9208A care vine si cu termocuplu (o biluta cu 2 fire), zice pe ambalaj ca poate fi folosit pana la 400 grade C. L'am testat si are o precizie rezonabila, si intr'adevar nu s'a suparat cand l'am pus pe varful letconului. De unde mi'a venit si ideea - de ce sa nu fac un termostat pt letcon? Si asa am un releu care sta degeaba prin casa.Toate bune si frumoase numai ca vreau sa pastrez termocuplul aparatului pt chestii mai importante, de ex masurarea temperaturilor tranzistorilor intr'un amplif. M'am cam saturat sa ma frig pe degetometru. Deci, de unde pot sa gasesc alt termocuplu, si evident la un pret rezonabil, tinand cont ca pe aparat cu tot cu "biluta" lui am dat 40 ron? Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Termocuplu se gaseste la mag.de piese electronice ;sau se poate face din sirma fier si sirma dim constantan,se rasucesc cele doua capete doua spire sise sudeaza cu ajutorul unui arc electric ,sau cu autogen cu flacara subtire; se poate face si din sirma manganina ;nichelcromsi cupru. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Eu personal am un letcon termostabilizat produs de TEHNOTON si functioneaza foarte bine Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 aveti mesaj pe pm ...e numele firmei ---plus tf-ul --- unde gasiti in bucuresti exact ceea ce doriti dvs ... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Am uitat sa mai postez aici... Am fost acu 2 saptamani chiar. Raspunsul? Nu (mai) au. O sa mai incerc. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Se mai gasesc in bateriile de la laptop.Una defecta, si te-ai rezolvat. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Iti dau eu gratis termocuplu, se afla intr-o imprimanta defecta, langa cuptor. Link spre comentariu
em2006 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 ...O sa mai incerc.Incearca la Caloris, e langa Piata Sudului. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Iti dau eu gratis termocuplu, se afla intr-o imprimanta defecta, langa cuptor.Ce mai ai din imprimanta aia? Ma intereseaza rolele, ofer evident si niste bani. Link spre comentariu
Vizitator dlemil Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 daca doriti un termocuplu de precizie, tip K sau T, va stam la dispozitie, completati pe pagina noastra principala dimensiunile dorite si veti afla automat pretul si timpul de livrare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum