Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stop frana

kata_tel

Postări Recomandate

buna all. vreau sa fac un stop pe frana in momentul cand apas frana sa se aprinda succesiv de la ledul 1 la ledul 10 de ex si cand iau piciorul de pe frana sa se stanga de la 10 la 1 invers deci. are cineva o schema .sau astept alte propuneri.ms :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

1

• ala micu

1

• kata_tel

1

Top autori în acest subiect

candva am avut vw golf1,stopul pe frana era aprins de un senzor de presiune aflat pe pompa.deci se face un T la strung ,pe o latura se pune senzorul vechi pe alta senzor de presiune de ulei (senzorul pentru ceas)care in functie de forta de apasare pe pedala aprinde alt numar de leduri.forta mica leduri putine,forta mare leduri multe.asta m-am gindit sa fac acum 15 ani dar nu am aplicato si dupa ceva ani buni aflu ca este brevetata de firma renumita constructoare de auto.dar cred ca nu te da nimeni in judecata ca nu platesti licenta,sau ceva potentiometru la pedala te poate ajuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări