Vizitator monelut_75 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 salutare..ajutor cu o explicatie..am un nokia 5310 express music...din greseala am scapat putina apa in el.,imediat l-am desfacut si l-am curatat..e..de atunci nu mai tine bateria decat o zi..Telefonul merge perfect,.toate functiile..nu are simtome....Care sa fie cauza........bateria,,placa de baza,,sowftul,,cer ajutor..MULTAM.... Link spre comentariu
djdansmart Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Eu zic sa te duci cu telu la un service..nu stiu cat de bine l-ai curatat tu! Trebuie curatat bine,cu solutii speciale pt curatat,bagat in baie cu ultrasunete! Trebuie probata si o alta baterie pt a stabili exact daca e din placa sau din bateria ta! Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Vinde-l pana mai merge NU MAI ARE MULTE ZILE SAU POATE ACUMULATORUL E DE VINA Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 In cuva cu ultrasunete se mai poate face ceva...daca nu... Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Daca nu l-a curatat pana acum e posibl sa fie "faina" in el si pini corodatiDepinde de apa Un vecin l-a scapat in WC si inca ii mai merge,dar i-a facut baie cu ultrasunete si a scos repede acumulatorul din telefon Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Merita incercat...oxidul acela se mai poate inlatura...dar depinde cat de rau a afectat placa...Succes! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 daca vrei sa mai aiba o sansa scoate urgent bateria din el si du-l la service.eu le curat la ultrasunete apoi pun flux la bga-uri si incalzesc putin doar cat sa fiarba fluxul sub ele. uneori oxidul se strange sub unii electrolitici care filtreaza Vbat si alte tensiuni si trebuiesc schimbati si curatata placa sub ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum