Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comanda a mai multor ventile prin internet

Vizitator costelano

Postări Recomandate

Vizitator costelano

As vrea sa pot actiona prin internet 10 electroventile N/C (normal-inchise).Conditii:1) Distanta dintre electroventile este de 4 m;2) Exista doar un (cel mult 2) cabluri UTP (x8 fire) de 40 m care va fi folosit pentru comanda si alimentare cu 48V c.a.;3) Exista conexiune de internet si sursa de tensiune 48V-300W;4) Se cere un cost minim posibil.Poate ca aberez, dar parca imi amintesc de o schema in care exista o magistrala (bus) la care erau legate toate dispozitivele in paralel, cred ca era facuta pe RS 485, si fiecare dispozitiv avea o adresa sau ceva de genu...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator severika

am facut asa ceva , numa' ca era vorba de 16 motoare pas-cu-pas, si actionare prin interfata web, cu microcontroller.Poate ar ajuta sa specifici un buget, cine plateste piesele, cat timp ai la dispozitie, etc.daca traba e serioasa, si bugetul la fel, putem discuta pe privat, sau la 0723.859.172

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări