Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipire capsula MLF pe adaptor MLF/DIP

Vizitator b10freak

Postări Recomandate

Vizitator b10freak

salutare tuturor,am nevoie sa ma indrume cineva unde pot lipi o capsula MLF pe un adaptor MLF/DIP 14,am fost peste tot...am incercat cu statie cu aer cald...am incercat cu letcon dar nimic...as aprecia foarte mult daca vineva m-ar indruma intr-un loc de specialitate.multumesc. !dimensiunea capsulei e 14 pin 4mm x 5 mm MLF

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vsurducan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salutare tuturor,am nevoie sa ma indrume cineva unde pot lipi o capsula MLF pe un adaptor MLF/DIP 14,am fost peste tot...am incercat cu statie cu aer cald...am incercat cu letcon dar nimic...as aprecia foarte mult daca vineva m-ar indruma intr-un loc de specialitate.multumesc. !dimensiunea capsulei e 14 pin 4mm x 5 mm MLF

Nu aveti nevoie decat de rabdare, o statie buna de aer cald, solderpaste si o mana buna.Cititi cu atentie partea a doua a tutorialului asta:http://www.itim-cj.ro/~vasile/basic%20r ... byists.pdfVasile
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări