mosfet Postat August 18, 2004 Partajează Postat August 18, 2004 Am nevoie de putin ajutor; am cautat, dar am gasit doar chinte sparteCaut un woofer, care sa aiba: Qts 1, Fs intre 43 si 47Hz, frecventa de taiere pe la 3-3.5, deci raspuns liniar pana la 4kHz, diametru 8"Mai caut un tweeter, "silk dome", cu Fs cat mai joasa, si cu acelasi SPL ca si woofer-ul; Fs sub 2 kHz. Raspuns incepand sub 2.5 kHzPana acum am gasit un Monacor dar are un raspuns liniar doar pana la 1.5-2kHz; tweeter e mai usor; toate woofer-ele Visaton pe care mi le permit eu, au SPL maxim 88, si foarte rar urca liniar pana la 3kHz Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 19, 2004 Partajează Postat August 19, 2004 Difuzoare cu qts-ul asa mare gasesti cu gramada Chinezesti dar alea nu o sa fie capabile de un raspuns liniar pana la 4k La sensibilitate eu nu cred ca este chiar asa strict daca difuzorul pe care-l gasesti este mai jos cu 1-2dB. Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu Postat August 19, 2004 Partajează Postat August 19, 2004 Iarasi nu-i o problema daca tweeterul are SPL mai mare decat wooferul cu 1-3 dB.Poti sa-l atenuezi printr-un divizor rezistiv. Mai greu e cand il are mai mic decat wooferul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum