Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut o pereche de difuzoare

mosfet

Postări Recomandate

Am nevoie de putin ajutor; am cautat, dar am gasit doar chinte sparteCaut un woofer, care sa aiba: Qts 1, Fs intre 43 si 47Hz, frecventa de taiere pe la 3-3.5, deci raspuns liniar pana la 4kHz, diametru 8"Mai caut un tweeter, "silk dome", cu Fs cat mai joasa, si cu acelasi SPL ca si woofer-ul; Fs sub 2 kHz. Raspuns incepand sub 2.5 kHzPana acum am gasit un Monacor dar are un raspuns liniar doar pana la 1.5-2kHz; tweeter e mai usor; toate woofer-ele Visaton pe care mi le permit eu, au SPL maxim 88, si foarte rar urca liniar pana la 3kHz

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Difuzoare cu qts-ul asa mare gasesti cu gramada Chinezesti dar alea nu o sa fie capabile de un raspuns liniar pana la 4k La sensibilitate eu nu cred ca este chiar asa strict daca difuzorul pe care-l gasesti este mai jos cu 1-2dB.

Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu

Iarasi nu-i o problema daca tweeterul are SPL mai mare decat wooferul cu 1-3 dB.Poti sa-l atenuezi printr-un divizor rezistiv. Mai greu e cand il are mai mic decat wooferul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări