Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformare schema

mistique

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mistique

15

• ionut_te

14

• remus68

8

• Myhayxx

2

Top autori în acest subiect

este pe tranzistori GD 607

:rade: Tu ai scris ca sint GD607! Aia sint si in pozele postate! Acum vii si intrebi daca nu sint 2N3055?Primii sint NPN cu germaniu iar cei din urma sint NPN cu siliciu!
Link spre comentariu

Am intrebat asa ca poate ma incurcam eu....dar gd 607 nu se mai gasesc ? :| sau poate pot sa pun alti tranzistori poate merge cu alte tipuri dar daca nu merge nu o mai fac pe aia....insa eu vreau o schema de amplificator pe tranzistori sau integrate dar sa fie cat de cat acceptabila ca marime (nici foarte mare nici foarte mica) cam cat cea din statia mea....oricum astept scheme cu alte tipuri de amplifuri si o sugestie ce pot folosi pentru a inlocui finali gd 607

Link spre comentariu

După trei pagini în care ne străduim fiecare în fel şi chip să-ţi spunem că nu se mai fabrică aşa ceva şi că nu orice tranzistor în capsulă TO3 este 2N3055, ai reuşit să accepţi în sfârşit ideea?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări