mistique Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Am si eu o statie mai veche cu tranzistori....nu stiu specificatile dar este pe tranzistori GD 607..cablajul este realizat pentru piese mai vechi si as vrea sa mai fac cateva modele dar cu piese mai noi si daca copiez cablajul gaurile nu sunt bune pentru piesele noi...rog dak poate transforma careva schema pentru piese noi pls Link spre comentariu
buzea Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 [google][/google]cu ce sa te ajute? Link spre comentariu
mistique Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Voi pune poze cu statia imediat Link spre comentariu
Myhayxx Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 cred ca ar trebui sa pui poze cu schema statiei. daca detii asa ceva, ar fi mai util Link spre comentariu
mistique Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 pai nu am de aceea pun pozele cu ea poate gasiti voi schema si nici nu stiu sa fac o schema :( Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Bănuiesc că ai probleme cu condensatorii, ăia sunt singurii care în trecut se foloseau în varianta cu terminalele montate axial şi care aveau un gabarit destul de măricel, în rest, nu văd ce nu s-ar potrivi... Link spre comentariu
mistique Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 dap condensatorii sunt problema si nu reusesc sa fac cablajul pentru condensatori dastia noi....am incercat cu creionu pe hartie dar degeaba :( Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Cred că o să mai ai o problemă: tranzistorii GD sunt cu germaniu, dacă vrei să faci alte cablaje ai deja componentele? Că altfel nu văd cum să păstrezi varianta originală, chiar cu condensatori noi fără să umbli şi la partea electrică... Link spre comentariu
mistique Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 cum pot pune pozele pe site ?? trebe sa le fac upload pe un site si sa pun linku ? nu are si forumul optiunea asta ??? si tranzistori nu prea ma pricep la ei dar arata aproape la fel ca cei de akm doar ca cei de akm sun umpic mai mititei ca astai de pe statie...dar pini ii are la fel...in privinta pieselor ..sa ma vad cu cablajul facut si ma duc si le cumpar :X Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Ei vezi, înseamnă că nu le ai şi cu germaniu nu vei mai găsi de cumpărat prin magazine, poate doar recuperaţi de pe undeva... Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Este bine ca iti place electronica, dar cunostintele tale in domeniu, lipsesc cu desvirsire! Iti recomand sa citesti aici viewtopic.php?f=66&t=48955 si dupa ce vei cunoaste mai multe din tainele electronicii, te poti apuca sa iti construiesti un amplificator cit mai simplu - realizarea lui cu succes te va incuraja sa mergi mai departe.Citeste regulamentul forumului! Asta te va scuti de neplaceri si pe viitor, sigur nu vei mai deschide topicuri cu un titlu atit de stupid! Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Remus, nu fi atât de dur, şi noi am trecut prin perioada în care voiam să construim amplificatoare cu mulţi watti, dar dacă se putea cu ce găseam prin casă. Dacă tot îl putem ajuta, mai bine să îi arătăm cu uşurelul care sunt principalele probleme, şi dacă chiar vrea să înveţe o să înţeleagă cu ce se confruntă...Pentru Mistique: tranzistorii cu germaniu fac parte din era de început a electronicii bazate pe componente semiconductoare, şi pe lângă faptul că nu se mai fabrică în mod uzual, au cu totul alte caracteristici faţă de astea ceva mai contemporane care sunt cu siliciu ceea ce îţi va face probleme, dacă nu imposibil echivalarea acelora cu unii uzuali. Link spre comentariu
mistique Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Cablajul amplificatorului. http://img96.imageshack.us/img96/8203/p4110047.jpg Cablajul corectorului de ton. http://img690.imageshack.us/img690/1280/p4110046.jpg Amplificatorul. http://img151.imageshack.us/img151/7610/p4110045y.jpg Tot ansamblul. http://img535.imageshack.us/img535/5388/p4110044.jpg Si adevarat nu am cunostinta in domeniu...de aceea apelez la voi...si cunostinta am cat de cat ;) reparat boxe calculator foarte multe sisteme 5.1 , 2.1 ...si ce se mai strica prin casa .Oricum va multumesc de ajutor daca iese ceva bine dak nu ma duc la cineva experimentat Link spre comentariu
ionut_te Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Citeşte ce am scris mai sus, şi ai grijă cu "cineva mai experimentat" să nu se simtă cineva rănit în amorul propriu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum