cata_124 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 am achizitionat un domotec de 12`` ms 810 si vad ca in schema care o are atasata, precizeaza o incinta de vreo 81 de l si cred ca este prea mare, am citit pe forum ca merge bine si in incinta mai mica eu am una deja de vreo 57, nu o am acordata la nici o frecventa deoarece am iesire separata de subwoofer din reciver eu doar o amplific , mai trebuie filtru neaparat sau e de ajuns taierea din amplificator?incinta este este din pal de 25 mm si un port de 65 mm diametru cu 100 lungime , ce ziceti este buna? sau trebuie un port mai mare, precum prevede in schema? astept raspunsuri ms. Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 parametrii ts ii ai? Link spre comentariu
cata_124 Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 da am toata lista data impreuna cu dif . cauta daca vrei sa o vezi e pusa o poza cu ea de catre cineva si imi spui ce parere ai. ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum