Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda alarma Cenmax

Vizitator raduupri

Postări Recomandate

Vizitator raduupri

Salut. Am o problema cu una din telecomenzi si anume ca nu mai functioneaza deloc. Telecomanda a fost folosita pana cand bateria s-a descarcat complet, cel putin asa am crezut. Am cumparat 2 baterii noi, am pus bateria de la cealalta telecomanda, degeaba, ledul se aprinde dar fara nici un efect. Bateria care a avut-o si am crezut ca s-a descarcat am pus-o la cealalta telecomanda si functioneaza. Ma puteti ajuta? :nas:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator cip1976

Pot fi mai multe cauze: ori trimerul albastru si-a modificat capacitatea, ori tranzistorul de langa el s-a dus, sau nu mai este recunoscuta de unitate si trebuie reprogramata. Usa deschisa, contactul pe accesorii, se apasa butonul valet de 6 ori sau 6 secunde, sirena da cateva bip-uri, se apasa cate un buton al fiecarei telecomenzi(alarma va confirma optic si sonor fiecare memorare, daca nu se intampla nimic atunci cand apesi butonul telecomanda este defecta si se iau in calcul primele doua cauze), se scoate cheia din contact si gata. Atentie : la fiecare procedura de invatare telecomenzile anterioare sunt sterse, asa ca trebuie invatata si cea care functioneaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări