Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie technics

Vizitator cosmin4yop2

Postări Recomandate

Vizitator cosmin4yop2

Salut,ma intereseaza parerea celor au avut technics su-v450.Am cumparat statia acum vreo 2 saptamani si atunci cand am luat-o nu mi-am dat dat seama ca la volum foarte mic nu se aude canalul din stanga,adica se aude foarte incet.statia este imperecheata cu boxele technics sb-cs60. La unele frecvente,tot pe boxa care se aude mai incet se aud zgomote la difuzoarele de medii sau inalte,nu mi-am dat seama pentru ca ele apar cateodata si nu dureaza mult,credeti ca e ceva din statie? ce parere aveti de su-vx500,am auzit ce e mai praf ca v450.Ce alta statie imi recomandati,tot technics as vrea ca parca imi vine sa o schimb?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• wally_gatter

2

• zal

1

• costyndj

1

Top autori în acest subiect

Daca zici ca se aude mai incet pe un canal, la volum mic, cel mai probabil e de la potentiometru, si tot de la el mai baga zgomote in medii. Incearca sa bagi semnal cand ai potentiometru dat la maxim si reglezi din sursa de semnal volumul

Link spre comentariu
Vizitator cosmin4yop2

ok,am inteles o sa incerc si asta,sursa e pc.M-am gandit si eu ca poate sa fie din asta,pt ca volumul la statie al tin foarte jos,la 2 din 10 deja nu stai in camera la cat de tare se aude.Oricum saptamana asta vreau sa iau si un cd player,poate o sa se schimbe treaba.Multumesc !

Link spre comentariu

Nu mai folosi calculatorul ca sursă de semnal, mai toate ieşirile audio scapă tensiune continuă, plus că mai are şi o tensiune reziduală pe carcasă.La amplif e posibil să fi fost lovit puţometrul de volum, sau ai probleme cu cuplele între placa de bază şi placa cu controalele de pe faţă.

Link spre comentariu

Nu mai folosi calculatorul ca sursă de semnal, mai toate ieşirile audio scapă tensiune continuă, plus că mai are şi o tensiune reziduală pe carcasă.

Come on man, cred ca stii care e numarul utilizatorilor care asculta muzica de pe PC.
Link spre comentariu
Vizitator cosmin4yop2

Pai o am de maxim 2 saptamani,am dat cam multi bani odata ca am luat si boxe cu standuri,de fapt am luat prima data boxele si am vrut sa le cuplez cu un receiver sony,si se auzea ca un butoi spart,de aceea am luat statia.Ce parere aveti de cd playerul technics sl-pg4?Cam asta as dori sa al iau ca player,altceva ce imi recomandati,tot technics? Multumesc !

Link spre comentariu

Pai o am de maxim 2 saptamani,am dat cam multi bani odata ca am luat si boxe cu standuri,de fapt am luat prima data boxele si am vrut sa le cuplez cu un receiver sony,si se auzea ca un butoi spart,de aceea am luat statia.Ce parere aveti de cd playerul technics sl-pg4?Cam asta as dori sa al iau ca player,altceva ce imi recomandati,tot technics? Multumesc !

nu vad rostul cd-playerului.. daca ziceai ca ai calculatorul la indemana , verifica potentiometrul de volum , mai mult ca sigur e uzat , sau "lovit" cum zicea cineva mai sus..parerea mea :da :da
Link spre comentariu
Vizitator cosmin4yop2

sincer nu vad legatura la butonul de volum,daca dau statia la jumate si umblu la balans stanga-dreapta ,boxa stanga face figuri,adica se aud inaltele si un pic mediile,cu un barait,mai mult cred ca e potentiometrul de balans.cat m-a duce reparatia dupa voi si mai ales de unde gasesc butonul acela daca ar fi de la el?

Link spre comentariu

Ai putea sa renunti la balans pana cand gasesti un buton calumea.Prin 2 rezistente setezi balansul la mijloc. Mai precis iei 2 rezistente egale care adunate sa aiba aceeasi valoare ca si potentiometrul. Le legi in locurile in care erau capetele si cursorul potului.Da niste detalii despre buton. E rotativ? Merge continuu sau intrerupt ca un selector?Pune ceva poze.

Link spre comentariu

Ai putea sa renunti la balans pana cand gasesti un buton calumea.Prin 2 rezistente setezi balansul la mijloc. Mai precis iei 2 rezistente egale care adunate sa aiba aceeasi valoare ca si potentiometrul. Le legi in locurile in care erau capetele si cursorul potului.Da niste detalii despre buton. E rotativ? Merge continuu sau intrerupt ca un selector?Pune ceva poze.

cine stie, stie :da :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări