Vizitator raduqu Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 nu-mi mai merge tastatura, se aprinde ledul de la " Num Lock dar nu raspunde tastatura la comenzi ... am citit pe un forum ca trebuie sa scot bateria de la unitate dar am scoso si am dat de alta belea, pt ca acum cand deschid pc`ul imi apare niste kestii cum ar fii : CMOS checksum Bad , press f2 to run setup , press f1 to load default values and.... si tastatura tot nu si`a revenit si nu mai pot trece de pasul acesta .. Pls raspuns. Link spre comentariu
tranzistor Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 incearca cu o alta tastatura,sa vezi daca cu aia merge, Link spre comentariu
Vizitator raduqu Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 am incercat kiar q una noua... dar degeaba .. Link spre comentariu
sebi Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 zi ce sistem ai ca sa stim si noi. Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 dai F1 si merge mai departe. Link spre comentariu
marinescug Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Baga una bucata pe USB, iar daca era pe USB pe PS2.Vreo alta eroare de POST afisata sau detectata cu o placa de diagnostic?Cea mai tare eroare ramane totusi "No Keyboard !" Press F1 to resume. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum