ionut20 Postat Martie 27, 2006 Partajează Postat Martie 27, 2006 mergi pe LM1036 Link spre comentariu
Purple Postat Martie 27, 2006 Partajează Postat Martie 27, 2006 Merci :yawinkle: Link spre comentariu
cristitranca Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 m-arinteresa si pe mine sa realizez un Tone control si nu stiu ce integrat safolosesc.recomandati-mi si mie ceva,care sa nu strice sunetul,pentru un lant Hi-Fi, nu prea scump. Sa merg pe TDA1524 sau peLM 1036 sau pe ce altceva? Link spre comentariu
cristitranca Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 m-arinteresa si pe mine sa realizez un Tone control si nu stiu ce integrat safolosesc.recomandati-mi si mie ceva,care sa nu strice sunetul,pentru un lant Hi-Fi, nu prea scump. Sa merg pe TDA1524 sau peLM 1036 sau pe ce altceva? Link spre comentariu
ducu Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Am realizat eu un corector cu TDA1524. Functioneaza foarte bine, dar singura nemultumire care mi-a creat-o este faptu ca la potentiometru de volum semnalul apare dupa ce rotesc mai bine din jumate de cursa. Destul de nasol, iar dupa ce trece de jumate de cursa volumul creste f repede, trebuie miscat foarte lin cursoru...[panta abrupta], in rest inaltele , joasele si balansul functioneaza ireprosabil. Este alimentat la 12V si nu mi se incalzeste, se aude f bine si nu imi face mult zgmot de fond. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Poate ai folosit un potentiometru logaritmic , trebuie liniar . Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Ba din contra, potentiometrele de volum se pun logaritmice. Vezi sa nu ai alte probleme, legate de impedanta de intrare a montajului, care daca e mult mai mica decat valoarea potentiometrului exact asta se va intampla. Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 e vorba de un TDA1524 comandat in tensiune, a se vedea datasheet-ul (de ex, cel de la http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... DA1524.pdf ), deci trebuie cu variatie liniara ca "stie" el sa "scoata" variatie logartimica... Link spre comentariu
ducu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Multumesc pt. sfaturi, am rezovat problema. Era "obosit" potentiometrul meu...am cumparat unu nou si se comporta normal acum. Mentionez ca niq_ro are mare dreptate in ceea ce priveste modelul potentiometrelor...ele trebuie sa fie liniare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum