Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UT 30 C sau Mastech 830 B ?

Atikusz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Th3_uN1Qu3

2

• Spitfire

1

• srdjan

1

• Atikusz

1

Top autori în acest subiect

Din cele 2 UT30C e mai rasarit. Insa eu zic sa nu iti iei nici unul din ele, DT-830B sub diversele lui denumiri e un aparat fiabil, dar nu stie sa faca mare lucru. Varianta Mastech o am si eu, nimic de reprosat la calitatea aparatului si mai ales a carcasei, dar e un 830B banal avand in plus doar o functie de hold.

Ia ti'l pe asta: http://www.okazii.ro/catalog/40032112/ Dupa cum vezi la "ultimul ofertant" e numele meu, tocmai mi'am luat si eu unul azi. E mult mai destept decat 830B iar diferenta de pret este minima. O functie foarte utila pe care o are este ampermetrul in AC, astfel poti masura consumul de curent al unui aparat direct din priza. (Edit: Am vazut ca nu esti din Bucuresti, dar m'ar mira sa nu gasesti si la tine in oras asa ceva).

Ar mai fi Uni-T M890G, care in plus fata de DT9208A are si scala de 2v AC, foarte utila in circuitele de semnal mic. Capacimetrul si termocuplul au conectori separati pe M890G, nu trebuie sa scoti sondele ca la 9208A. Insa pe asta nu l'am gasit decat la 65 ron, si diferenta nu prea se justifica.

Link spre comentariu

Dupa cum vezi la "ultimul ofertant" e numele meu, tocmai mi'am luat si eu unul azi.

Th3_uN1Qu3, schimba-i urgent bateria cu care vine, la al meu DT9208A a "transpirat" dupa doua zile, vaporii aceia pot coroda cablajul!Noroc ca a afisat "low bat", altfel ramanea asa...pentru 5 lei cat costa o baterie buna(Toshiba, Varta) e pacat! Ca sa verifici daca a transpirat, atingi cu limba carcasa bateriei(nu bornele), daca are gust acru, aia e!
Link spre comentariu

mie userul ala de pe site-ul mentionat nu-mi inspira incredere... la ce marfa are imi amintesc de aia ce sunau pe la usi la gospodine sa le vanda mixer folosit chiar de Banderas si Pitt.

Link spre comentariu

mie userul ala de pe site-ul mentionat nu-mi inspira incredere... la ce marfa are imi amintesc de aia ce sunau pe la usi la gospodine sa le vanda mixer folosit chiar de Banderas si Pitt.

M'am intalnit personal cu omul, e ok. Insa mi'a zis din capul locului ca el doar vinde aparatele, nu e electronist.

@ Spitfire, am o alcalina GP care sta cuminte pe raft, o sa ma uit la bateria lui, si daca e ceva in neregula cu ea o schimb.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări