staicudorel Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 De unde pot achizitiona un programator de memorii seriale de tipul 24C0.. cu softul adecvat ? Adelaida din Craiova ofera mai multe dar nu stiu pe care sa il aleg pentru depanarea tv ! Va multumesc !!! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=95 Cred ca asta ti-ar trebui. In general vine cu soft-ul respectiv.Seara buna Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Mai bine iti construiesti unul!!!!Unul identic am eu si merge perfect!!Ca soft poti folosi cu succes Ponyprog! Link spre comentariu
matryx Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 eu am folosit aceeasi schema si pony prog care merge destul de bine dar daca vrei sa lucrezi cu un leptop(pe teren),ai sa descoperi o problema:leptopul nu are mufa (rs 232) necesara acestui tip de programator ,iar adaptarea de la mufa usb la rs232,este foarte lenta, si da erori.ca urmare eu as recomanda cumpararea unui programator cit mai performant (scump),care sa se conecteze prin usb.succes!!! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 am achizitionat si eu de ceva timp ;;AD-MEM03C Programator memorii ;;si ma scos din multe belele ........................................................ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum