Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf pentru tv schneider scenaro 218uka-sasiu vestel

Vizitator badeadaniel

Postări Recomandate

Vizitator badeadaniel

Salutare tuturor ,Am un tv schneider scenaro 218uka , de 51 , cu sasiu vestel : procesor vestel 19v1.08t , jungla tda8840 , sursa mc44604p , b.v. tda8356 , video tda6108 , audio tda2615 cu traful defect si fara eticheta . Poate imi puteti spune ce traf are acest sasiu ( dupa denumirea comerciala , la hr gasesc 8320 si 8029 - la primul nu se potriveste amprenta pinilor , iar al doilea stiu ca este pentru diagonala mare ) .Va multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

2

• codrin

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

la sasiul 11AK19 pot fi folosite urmatoarele trafuri:HR7950, HR8188, HR8546 ptr 90 gradeHR8029, HR8653 ptr 110 gradeeu iti recomand sa urmezi sfatul lui TV1. STIE ce vorbeste!SUCCES!

Link spre comentariu

salutare ,

nu este 7950 .

trebuie sa fie ceva cu aceeasi schema cu a lui 8029 , dar pentru deflexie de 90 (diagonala 51 ).

Mersi , oricum .

Se mai intampla sa mai si gresim in raspunsuri.Nu ai precizat de la inceput acest lucru, iar eu ti l-am indicat pe cel mai folosit pe sasiul respectiv.Dupa cum ti-a spus si colegul codrin transformatoarele utilizate pe tuburile de 90 grd. sant cele enumerate de el mai sus.(nu insa HR8188,cred ca a vrut sa spuna HR8118;mai adaug eu si HR8528 ).Singurul care respecta schema infasurarilor lui HR8029 ( 110 grd ) este HR8546 ( 90 grd ).

http://www.hrshop.es/products/img/esquemas/HR8546.gif

http://www.hrshop.es/products/img/esquemas/HR8029.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări