Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Power amp sony

Vizitator rmarius

Postări Recomandate

Vizitator rmarius

Salut, imi cer scuze daca e postat intr-o sectiune gresita dar am nevoie urgenta de ajutorul vostru

in urma cu, cateva zile sistemul meu audio a inceput sa o ia razna, bun, l-am desfacut , habar n-am avut ce e acolo asa ca l-am inchis la loc ( tin sa precizez ca nu mi-am baga mana'n el. ) apoi un vecin aka al' mai priceputu a venit la mine si a atins din greseala cu surubelnita ( combina fiind in priza ) cracii de la final

Combina este: Sony MHG RG 22

Finalul este: ars ...:| model: STK 402 - 070S = Si pe spate scrie: 40207S(cred ca e si S acolo ) SBL38

va rog mult, dati-mi o sugestie de unde as putea achizitiona un astfel de final altfe im ida sormea cu shandralaua'n cap

va multumesc. , cu stima, idiotu de mine.

p.s. 1 pt orice hint , etc id: r.cristi87

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

1

• misuraelectronic

1

• remus68

1

• Myhayxx

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ai cautat si nu ai gasit? vezi pe "gogu" faci comanda.. uite de exemplu aici :http://www.tme.eu/ro/katalog/?art=AX5W%200R47#cleanParameters%3D1%26search%3Dstk+402+070%26bf_szukaj%3D+

Link spre comentariu
Vizitator rmarius

ai cautat si nu ai gasit? vezi pe "gogu" faci comanda.. uite de exemplu aici :http://www.tme.eu/ro/katalog/?art=AX5W%200R47#cleanParameters%3D1%26search%3Dstk+402+070%26bf_szukaj%3D+

@ remus88 mersi de link, dar nu e acela, myhayxx combina are 2 x 60w .. deci nu prea cred sa fie ala .. dar totusi o sa fac o incercare , va multumesc
Link spre comentariu

absolut toate stk 402-070 ---variantele ieftine , evident --- care exista pe piata sint tepe...! de oriunde l-ati comanda , tot bani aruncati pe fereastra se numeste ca veti executa... :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări