Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modem Router Turbolink Iad 2200

oachy

Postări Recomandate

As vrea niste sfaturi de la cei care se pricep

Am urmatorul modem router

http://www.alice-wiki.de/Sphairon_Turbolink_IAD

Nu ma intereseaza partea de modem ptr ca stiu ca e peste puterile mele in al programa

Ma intereseaza partea de rutare - pana acum am avut click-neti de la TziganTelecom(romtelecom) adica adsl, ce iesea din modemul lor (un thomson v516) il introduceam in ruter si functiona fara nici o alta setare si pe al doilea calculator .......

De ceva vreme am RDS fiber cu user si pass - daca il pun in router la primul calculator functioneaza fara probleme, dar daca mai pun unul mi-l deconecteaza si pe primul spunandu-mi ca conexiunea este folosita pe un alt sistem.....

INTREBARE : cum il setez (neavand nici un disc ) sa ii introduc direct routerului parola si id-ul de RDS, sau poate exista un alt mod de a face functionala treaba :nas:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oachy

6

• Stefan

3

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

strutocamila aia nu cred ca stie PPPoe, probabil tu acum il folosesti ca un switch

ce IP ii aloca primului calculator ? documentatie gasesc numai in deutscheland si nu pricep o boaba

daca ai bagat username-ul si passul dat de rds-i in primul calculiciopetr clar nu are cum sa functioneze. trebuie facuta conexiune pppoe in router

Link spre comentariu

strutocamila aia nu cred ca stie PPPoe, probabil tu acum il folosesti ca un switch

ce IP ii aloca primului calculator ? documentatie gasesc numai in deutscheland si nu pricep o boaba

daca ai bagat username-ul si passul dat de rds-i in primul calculiciopetr clar nu are cum sa functioneze. trebuie facuta conexiune pppoe in router

la asta ma gandeam si eu ca nu stie PPOE

Ip-ul este pe defaul la RDS, cat despre documentatie ma alatur tie ( tot necunoscator ) al acestei :limb:

stiu ca trebuie facuta conexiune- dar cum???? oare merge????

Link spre comentariu

nu inteleg ce zici prin "defaul RDS", cand au venit cei de la RDS au introdus ei datele ? user si pass?pe net vorbesc unii ceva de PPPoe la strutocamila dar posibil sa fie alt firmware pe el.

Link spre comentariu

nu inteleg ce zici prin "defaul RDS".

IP-ul care este alocat automat de catre RDS - la username -ul meu.

da, au setat ei conexiunea initiala////

(defaul trebuia sa fie default )

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări