radue Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Ce unitate de DVD+_ RW imi recomandati: eu pot sa iau un Pioneer 109D la 1800000sau un Nec aproximativ la acel pret? Sau mai caut? Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Eu iti recomand LG ca sunt foarte bune si ieftine. Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Si eu votez tot pt. LG. De preferinta modelele care stiu si de dual-layer. Link spre comentariu
radue Postat August 2, 2005 Autor Partajează Postat August 2, 2005 Astept si alte pareri pt ca eu am citit in PCMagazine ( parca ) ca unitatile optice Pioneer sunt cele mai bune. Link spre comentariu
Tavi Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 testele din reviste sunt facute sa castige cei care sponsorizeaza mai bine Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 3, 2005 Partajează Postat August 3, 2005 Hai totusi sa nu fim asa negativisti ! Exista si teste corecte , sau aproape . Oricum cam toti spun ca cele mai performante ar fi unitatile Plextor , de asta sunt si mai scumpe , nicidecum Pioneer. Link spre comentariu
radue Postat August 3, 2005 Autor Partajează Postat August 3, 2005 Deci sa inteleg ca voi recomandati LG ca fiind cele mai bune?Cred ca pe LG o sa merg Link spre comentariu
cniky Postat August 3, 2005 Partajează Postat August 3, 2005 TosibaSamsung , au la flamingo in oferta, mi-am luat si eu unul. Deocamdata nu ma pot pronunta 100% pt. ca nu am avut timp sa-l exploatez mai serios. http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=6536 sau Sony vad ca au ceva acuma iarasi la oferta. Eu personal nu am avut experiente placute cu unitatile optice Sony, dar cine stie. http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=7262 Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat August 3, 2005 Partajează Postat August 3, 2005 La NEC nu v-ati gandit, eu am asa ceva de 8 luni si... nici o problema, firmware-uri "fara limitarile de rigoare" de gasesc plin pe net... Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat August 3, 2005 Partajează Postat August 3, 2005 Am lucrat destul de mult cu 3 DVDRW: Plextor, Pioneer si LGPlextor-ul si-a dat obstescul sfarsit cu toate ca a fost cel mai putin utilizat.Au ramas LG-ul si Pioneer-ul care functioneaza cam la fel la citire dar viteza medie de scriere e mai buna la LG decat Pioneer (stau mai putin sa scrie LG-ul un DVD la 4x decat Pioneer-ul); asa ca mi-am luat si eu un LG acasa.Nu sunt adeptul sloganului "daca e mai scump e mai bun" (Plextor vs. LG,Pioneer)Adi. Link spre comentariu
radue Postat August 7, 2005 Autor Partajează Postat August 7, 2005 Despre LiteOn ce ziceti ?AM vazut in Metro, merita? Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 12, 2005 Partajează Postat August 12, 2005 Pana la urma fiecare fiecare are parerea lui si experiente pozitive si negative cu o anumita marca. Citeste revistele de specialitate (Chip XtremePC etc) ca sa-ti dai seama de caracteristicile si calitatile fiecarei marci. Vezi ca mai conteaza si modelul in cadrul marcii asa ca nu te grabi sa cumperi in necunostinta de cauza. Link spre comentariu
Vizitator valentine146 Postat August 13, 2005 Partajează Postat August 13, 2005 EU AM UN TEAC DUAL LAYER SI UN SONY MERG PERFECT Link spre comentariu
i0nutzb Postat August 13, 2005 Partajează Postat August 13, 2005 ŞI DE CE ŢIPI??? :death: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum