raveru Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 la asa ceva http://english.cxem.net/power/power1.php pot pune un traf toroidal de 26v 100w??? sau trebe sa reduc la 24? si daca trebe redus cu ce? lm317? Link spre comentariu
stefan_k Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 pune linistit transformatorul de 26V/100W. e potrivit pt ce e acolo. Link spre comentariu
raveru Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 boon acuma care are chef sa asi bata capul umpic cu mine am montat am facut placa tototot dar nu pot regla deloc nu reactioneazaniste "test points" sa masor pana unde functioneaza si ce naume nu functioneaza stie careva? Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Verifica corectitudinea realizarii traseelor cablajului si pozitionarea corecta a pieselor. Cred ca ai verificat componentele inainte de a le monta. Link spre comentariu
raveru Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 toate piesele sunt la locul lorscoate exact cat bag adica 26v nu misca deloc cand invart potentiometru de voltajla cel de amperaj cand il dau mai tare se aprinde ledul rosu mai tare si la maxim voltaju scade la 10vcam atata face chestia pe care am facut-o eu Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Descarci schema si notezi in Paint toate tensiunile masurate fata de masa, existente pe terminalele tuturor componentelor active (tranzistoare, integrate). Apoi postezi schema pe forum (intr-o arhiva). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum