Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Push-pull cu EL84

Ovidanie

Postări Recomandate

Daca nu ai fi avut burghiu in trepte, tot nu te impotmoleai, dadeai gauri mici pe contur si dupa aceea cu pila...Multe gauri mari in tabla de fier am dat prin metoda asta...

Absolut de acord cu @misa :da , respectivul nu cred ca stie prea multa lacatuserie dar ma rog.Zilele trecute am cumparat freze de tabla de Tri.....n cu tot cu axul pe care il prinzi in bormasina te ajunge vreo 76RON.De asemenea , gasesti burghie de tabla aidoma celor de lemn dar cu niste unghiuri mai ascutite.Ia uite aici , burghiu / freza ptr tabla :http://www.sculeprofesionale-proxxon-ar ... 212035.gifUltimele gaurele de 20mm le-am dat cu un spiral de 4mm dupa care am pilit materialul in exces. Conturul l-am dat cu burghiu de lemn de 20 si merge f bine in tabla de la cacasele de dvd-playere :DGaura patrata de 150 x 150 mm am dat-o cu flexul :ras: Gauri de delimitare de 4,5mm in colturile zonei care va fi gaura dupa care am bagat flexul intre gaurile date anterior.Mai degraba tine de tehnologia prelucrarii decat de scule .
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

9

• carageae

2

• lorik199

2

• Depanatoru

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări