Liviu M Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Recomand si eu l293. Ba, daca motoarele nu-s prea gurmande, l293d e si mai bun, ca are si diodele integrate. Si chiar daca nu-l folosesti, poti studia putin data-sheetul, ca descrie putin cum e cu controlul diverselor motoare. Link spre comentariu
Vizitator zneic Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 In sfarsit am primit un l293d si am observat ca la 0 logic motorul se invarte, iar la 1 se opreste. Oare de ce. Deci invers fata de cum functioneaza un led legat la pic. Puteti sa imi ziceti de ce. Link spre comentariu
nooob64 Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 In datasheet-ul circuitului ai modul de functionare al integratului , in functie de cum ii dai semnal pe intrari la iesiri vei avea un semnal corespunzator tabelului de adevar. Link spre comentariu
puiu Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Deci invers fata de cum functioneaza un led legat la pic.De cand este tabu modul cum este legat un led la PIC?Modificat QuoteSofian Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 puiu, io n-am nici un tabu! Cu alte cuvinte, nu eu am zis citatul ala de mi-l atribui. Link spre comentariu
puiu Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 1. Nu era pentru Liviu M., ci pentru cine a afirmat pe acest post.2. Este activ pe 0, deoarece nivelul 0 este de obicei activ. Se lucreaza cu logica negativa. Link spre comentariu
Liviu M Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Eu iti sugeram discret ca ai reusit sa ma citezi cu ceva ce n-am scris. Link spre comentariu
puiu Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 1. Acum am observat ca a aparut ca tu ai fi citat lucru acela, dar eu am luat automat functia de citeaza. Cred ca este bine ca un moderator sa verifice ce s-a intamplat, deoarece eu nu am stabilit a cui este citatul ci softul a stabilit automat. E posibil sa fie un virus, deoarece eu nici pe e-mail nu pot sa fiu contactat si nici nu pot sa contactez pe nimeni. Desi am ridicat aceasta problema nu mi s-a raspuns la ea (in alt topic).2. Inca o data precizez ca nu Liviu M a citat ci zneic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum