Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor amplificator in constructie abandonat la final.

Vizitator darkyflorin86

Postări Recomandate

Vizitator darkyflorin86

Deci este un amplificator home-made , cine sa apucat de el acum 1 an poate si mai bine nu la mai terminat (a plecat din tara) Acum e la mine si as vrea sa il fac.Omu mi-a zis ca mai trebuie lipite 2-3 fire si de pus 2 sigurante. Am facut cateva poze as avea nevoie de ajutor sa il termin cine ar putea da o mana de ajutor este bine venit.Sper sa recunoasteti voi piesele ca nu ma pricep Am doar cateva date tehnice lasate de el dc va ajuta.Sper sa nu deranjez pe nimeni cu postul meu dar imi place foarte mult cum arata si as vrea sa il termin multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• miron1947

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator darkyflorin86

Deci mai trebuie legate firele la chestia asta cu butoane :jytuiyu scuza-ti expresiile.si a zis ca mai trebe sa pun 2 sigurante pe firele de alimentare

Link spre comentariu

Deci mai trebuie legate firele la chestia asta cu butoane

"Chestia", este corector de ton, se alimenteaza cu 12-0-12V AC.[attachment=0]DSC02390 [800x600].jpg[/attachment]daca puteti face o poza mai buna, unde am scris alimentare, trebuie sa fie o punte redresoare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări