Vizitator darkyflorin86 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Deci este un amplificator home-made , cine sa apucat de el acum 1 an poate si mai bine nu la mai terminat (a plecat din tara) Acum e la mine si as vrea sa il fac.Omu mi-a zis ca mai trebuie lipite 2-3 fire si de pus 2 sigurante. Am facut cateva poze as avea nevoie de ajutor sa il termin cine ar putea da o mana de ajutor este bine venit.Sper sa recunoasteti voi piesele ca nu ma pricep Am doar cateva date tehnice lasate de el dc va ajuta.Sper sa nu deranjez pe nimeni cu postul meu dar imi place foarte mult cum arata si as vrea sa il termin multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Nu văd acele fire, e prea înghesuit acolo. STK-ul e făcătură, s-ar putea să nu merite efortul de a termina ampliful, ca să constaţi că se arde repejor. Link spre comentariu
Vizitator darkyflorin86 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Deci mai trebuie legate firele la chestia asta cu butoane scuza-ti expresiile.si a zis ca mai trebe sa pun 2 sigurante pe firele de alimentare Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Deci mai trebuie legate firele la chestia asta cu butoane"Chestia", este corector de ton, se alimenteaza cu 12-0-12V AC.[attachment=0]DSC02390 [800x600].jpg[/attachment]daca puteti face o poza mai buna, unde am scris alimentare, trebuie sa fie o punte redresoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum