Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se poate masura pulsul?

ohamoha

Postări Recomandate

uite asa:http://freecircuitdiagram.com/wp-conten ... supply.gifnuma ca iesirea + de la puntea de diode e plusul tau de la regulator...si minusul de la punte la minusul de la baterie (comun cu masa de la regulator).adica doi conzi inseriati si masa o iei dintre ei.

Indoim-as si n-am cui, chestia ai este valabila in curent alternativ si in contextul respectiv! Nu merge din baterie. Se poate face o masa virtuala folosind doua rezistente de valori cit mai egale, asta pentru consumuri mici sau mai bine un AO la intrarea caruia se aplica divizorul rezistiv si iesirea constituie masa. Asa ca cel mai bine 2 baterii de 9V care oricum nu pre au viata lunga. Regards, Emil
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ohamoha

8

• srdjan

4

• miron1947

3

• florincccc

2

Top autori în acest subiect

nu sustin ca am dreptate... nu am fost pus niciodata in situatia de a incropi asa ceva.totusi maine de curios voi incerca sa vad ce apare pe acolo...eu ziceam ca cele doua condensatoare se incarca dupa care se opreste curentul prin ele. la conectarea sarcinei acestea incep sa se descarce prin sarcina si incarce de la sursa astfel avand curent prin ele...simulatorul zice ca e ok dar deh... a zis el de multe ori ca merge si cand colo...

Link spre comentariu

Se poate face o masa virtuala folosind doua rezistente de valori cit mai egale

Sau asa (schema este pentru 30V, dar principiul este acelasi) [attachment=0]divizare sursa.JPG[/attachment]sau cu un operational,sau cu diode zener.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări