Vizitator ovidiu_i Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Am primit un laptop Asus Eee PC de 12 fara unitate optica, si are windows 7 in limba olandeza.Vreau sa schimb in limba engleza dar nu stiu cum. Am si DVD cu licenta dar fara unitate optica nu pot sa reinstalez windows7.Pe acel DVD sunt si toate driverele. Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Salut ...intra la control panel...si apoi fa pasii care sunt in pozele acestea... Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 ATENTIE DACA ITI APARE ACEL BUTON EXACT CA IN POZA....adica ''install/uninstall languages''..INSEAMNA CA NU ARE ALTA LIMBA DISPONIBILA...DAR POTI SA O INSTALEZI PRIN WINDOWS UPDATE...Poti sa instalezi chiar si limba romana.....BAFTA!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator ovidiu_i Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Am ajuns pana aici dar nu apare butonul deloc.Apare doar partea de sus a ferestrei, iar cu windows update imi arata ca nu este disponibila limba engleza Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 daca iti apare partea de sus cu butoanele ..apasa pe butol care scrie ''keyboards and languages''Lasami pe PM id tau de messenger..si se rezolva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum