Eugen_B Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Salut , doresc sa realizes o schema mai complexa dar la anumite operatii de i/o sunt limitat de timp, si as dori sa aflu daca de ex. am ceva de genul: RC1=0;RC3=1;RC5=0;aceste 3 intructiuni sunt executate independent ? sau se considera ca un fel de PORTC=; si ia doar o intructiune ? Mai in caz general , cum as putea sa setez o gramada de biti diferiti in cel mai scurt timp ( care se afla si pe porturi diferite ) ? Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 sunt executate pe rindnu are cum sa stie compilatorul ce vrei sa faci Link spre comentariu
Sica001 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Incearca sa scrii tot portul odata.In cazul tau ar fi PORTC = 0x08 (sau asm cu movlw 0x080 movwf PORTC). Din cate stiu eu asa ii scrie pe toti odata (un singur ciclu). daca scrii RC1=0 (un ciclu)RC2 = 1 (un ciclu)si tot asa Dupa parerea mea, pentru a seta mai muti biti din diverse porturi, in cel mai scurt timp, ii setezi port cu port (aka PORTA = 0x01 PORTB = 0x05. .etc). Fiecare instructiune se executa intr-un ciclu. Sica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum