Vizitator danubianul Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Salutare !Am un peugeot 307 hdi biclima; asta vara a functionat numai partea soferului acum nu mai merge deloc- aveti idee cum as putea sa ma documentez despre elctronica lui? in garantie nemernicii n-au facut decat schimburile si nu mi-au inspirat nici cea mai mica incredere......mai are si altele dar acum vin caldurile si innebunesc nu numai ca nu face rece dar face numai cald si cand il tin oprit MULTAM ANTICIPAT SI DE BINE ! Link spre comentariu
florinnn22 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 practic se face o diagnoza cu laptopul la clima.teoretic daca ventilatorul functioneaza, sufla aer, iar cand apesi butoanele se modifica pozitia pe unde sufla aerul, singurul lucru defect pe care poti sa il ai de nu face rece fiind si cel mai des intalnit este lipsa gazului de racire din instalatia de clima (popular spus freon) in cel mai nefericit caz compresorul de aer conditionat. daca masina a fost lovita in fata exista toate sansele sa fi pierdut freonu pe la radiatorul din fata, o umplere cu gaz a instalatiei costa in jur de 120 ron la orice service si verificare tot in jur de vreo 100, dar daca masina e in garantie chestiile astea tin de garantie. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 teoretic daca ventilatorul functioneaza, sufla aer,verifici daca ai freon daca da verifici daca se face comutarea de pe cald pe rece ,daca nu desfaci panou lateral de la bord de la picioarele pasagerului si ai sa gasesti trei servo motoare le demontezi si vei constata ca au pinioanele uzate (nu toate)si de la motor si de la voletu care face comutarea cald rece, la reprezenta gasesti chit de reparatie nu stiu cat costa dar te pot ajuta sa il schimbi, daca este de aici problema ,si cred ca mai mult ca sigur este de acolo problema asta este unu din defectu lor. aasteptam un raspuns Link spre comentariu
Vizitator danubianul Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 multumesc mult pt sfat, o sa incerc demontarea panoului si sa verific cele sugerate; am facut verificarea freonului chiar mi l-au schimbat si la o asemenea varianta m-am gandit si eu dar numai teoretic. Inca o data multumesc mult pt sfat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum