csl1131 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 pai deci daca nu avea silicon dinala alb peste el, si are linile alea sub placuta de siliciu atunci e original..daca nu are linile alea... se vede din poza ce linii zic..sub pastila de siliciu sau avea silicon alb peste..e fals Link spre comentariu
Jules00 Postat Iunie 12, 2005 Partajează Postat Iunie 12, 2005 aham...atunci eu zic ca-i original. Se pare ca firma Capodimonte aduce componente serioase...pe 2 tz am dat 300k lei cu taxe postale. Zic ca nu-i rea afacerea...Oricum mai am de comandat 3 sau 4 tz si am vrut sa stiu daca iau sau nu tzapa...mersi de sugestii si voi incerca sa pun totusi pozele cu tz-urile mele...candva (cat de curand sper) Salut Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 uitati si o poza cu niste 2sc5200 si 2sa1943 adevarate si false, si diferentele dintre ele : (clic pe poza) Link spre comentariu
fum3z Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 Am facut comanda de la Vitacom de 8 transistori Mj 15024 si 15025 sau ceva de genu ala ca nu mai tin minte.Si chiar daca aveau emblema de la Motorola pe ei, cand i-am montat pe radiator, fara sa-i strang prea tare, le-au sarit capacele. :roll: Cu tranzistori romanesti de tip 2n3055 nu s-a intamplat niciodata asa ceva. Link spre comentariu
Jules00 Postat Iunie 26, 2005 Partajează Postat Iunie 26, 2005 fum3z...oare erau originali? ) pai majoritatea MJ-urilor is cam contrafacuti. Greu gasesti din aia buni! Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 da..aia normal ca erau falsi.. daca te uitai Aici iti dadeai seama ca sunt falsi si nu ii mai cumparai.... Link spre comentariu
fum3z Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Stie cineva vreo firma unde sa pot sa fac comanda de tranzistori pe net si sa stiu ca sunt originali.Nu prea am posibilitatea sa ma deplasez in alte "tari" sa cumpar,pot doar sa fac comanda.Si...nu vreau sa mai iau teapa cum am patit la vitacom.Bafta :!: Link spre comentariu
roby_m Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Eu sunt curios sa vad irfp-uri -originale si false-, in special 240 si 9240. Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 27, 2005 Partajează Postat Iunie 27, 2005 Eu sunt curios sa vad irfp-uri -originale si false-, in special 240 si 9240. http://transfal.tripod.com/imag/irfp.jpg acolo e o poza ce un irfp adevarat, ce ar trebui sa fie inauntru.. (eu nu am lucrat cu irf-uri asa ca nu te pot ajuta mai departe) fum3z singura firma care o stiu e http://www.rsromania.com/ altceva nu mai stiu...care sa fie 100% sigur ca toate piesele sunt originale..(da au si preturi mariii) Link spre comentariu
Vizitator icekox Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 poate va ajuta site-ul asta are un circuit de detectie a tranzistoarelor contrafacute http://transfal.tripod.com/ Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Am cumparat si eu 4 condensatori de 100uF/160V de la Kon si au fiert la 75V!!! Link spre comentariu
Vizitator adyman Postat Aprilie 23, 2006 Partajează Postat Aprilie 23, 2006 regula de baza e sa cumperi o bucata si s-o desfaci in fatza vanzatorului k sa te convingi sa nu cumperi 20 buc si sa faci scandal dupa aceea la respectivul magazin,asa nu pierzi decat cateva zeci de mii.Normal ar fi ca acel magazin fie el si KON(mai ales KON) sa strice ei o piesa inainte sa cumpere tot lotul si sa-l bage pe piatza.Datorita unora ca ei multi s-au reorientat pe comenzi direct de la producator...sant satul de magazinele de componente electronice care aduna cu sacii ce arunca la gunoi firmele producatoare,pe vremuri ce arunca I.P.R.S.-ul la groapa de gunoi vindeau tziganii la targ in Vitan oare nu si-au facut magazine de componente tziganii de atunci..... :finga: :finga: :tonqe: Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 fum3z...oare erau originali? ) pai majoritatea MJ-urilor is cam contrafacuti. Greu gasesti din aia buni!ma doare capu deja..tocmai am comandat 4 mj-uri(15024si 15025).ma ajunge 15RON bucata.fara tva si fara transport.ma intreb de care or fi pentru ca de curind am luat la vreo 7-8ron si au pocnit imediat.daca si astia la 15RON sint falsuri ..ma apuc de gradinarit. :axe: Link spre comentariu
Vizitator dj_maxxro Postat Aprilie 24, 2006 Partajează Postat Aprilie 24, 2006 salut!stiti cumva unde gasesc sau cum pot face rost in tara asta de niste tranzistoare 2sa1943/2sc5200 ?nu am reusit sa gasesc decat falsuri ale perechii asteia pana acum ... am cumparat saptamana trecuta niste frati mai mari de-ai lor de la vitacom , anume 2sa 1987 si 2sc 5359 care chiar erau originali ... din nefericire pentru comunitatea DIY au spus ca nu mai aduc si acum ma vad nevoit sa cumpar tranzistoare si sa le sparg ca sa gasesc o sursa buna ... nu cred ca e cea mai buna solutie din punct de vedere economicMarius Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Mai 5, 2006 Partajează Postat Mai 5, 2006 am fost la un magazin de electronice de la noi si am verificat toate kiturile de la adelaida, alea cu puteri fantastice de "350 wati", "450 wati" :rolleyes: :rolleyes: si sunt facute cu tz-uri fake, adica de exemplu la kitul de "450 wati" mj-urile sunt exact cum sunt descrise mai inainte.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum