Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce multimetru aveti ?

Guest1

Postări Recomandate

Ce stie asa de" multe"?(87V)Pe hartie se pare ca nu stie atat de multe pentru pretul afisat.(true rms 20KHz,sunt multimetre mai ieftine la 100KHz)

Editat de q_acdc
Link spre comentariu

E de firma in primul rand.Si loganul are 5 viteze si mercedes dar nu e tot una.Cam asa stau l;ucruyrile si aici.Plus precizie pe care te poti baza.Eu am ceva aparate si stiu ce vorbesc.

Link spre comentariu

Fluke 87 - V este standardul multimetrului industrial . Ca ne place sau nu , nu ne intreaba nimeni . Vanzarile vorbesc , si popularea fabricilor cu asa ceva . Si nu pe nedrept ( parerea mea ... ) . Este scump , ca mai toate Fluke ( fara seria aia oribila chinezeasca , ce nu se comercializeaza in Europa ) , dar in industrie nu conteaza . Cumperi o data si bine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Uzual un Fluke 70-III.

La probleme mai delicate/outdoor un Fluke 87-V cu un cleste i-410

Pentru viteza ceva, "pen-uri", Soar 3100 , Tillquist, vechi da bune. precum si un mai nou Kyoritsu.

Asta din urma este CAT 3 /600V si merge si afara .

Fluke 87 este  CAT4/600V si e preferatul meu

Grig

Link spre comentariu

Pot sa cumpar 1 dintre ele (nou)  la 180$ bucata de aceeas intreb, va multumesc raman pe Fluke 87.

Cu 179 am lucrat aproximativ 5 luni si e un super aparat, precis rezistent dar 87 se pare ca e tata lui. 

Stima.

Link spre comentariu

Peste 1 saptamana ajung in SUA si le cumpar direct de acolo, compania la care lucrez cumpara cate 10-15 bucati la un pachet, sunt facute in SUA nu China si pot sa aleg doar intre cele 2 modele.

Va multumesc de ajutor.

Link spre comentariu

Uzual un Fluke 70-III.La probleme mai delicate/outdoor un Fluke 87-V cu un cleste i-410Pentru viteza ceva, "pen-uri", Soar 3100 , Tillquist, vechi da bune. precum si un mai nou Kyoritsu.Asta din urma este CAT 3 /600V si merge si afara .Fluke 87 este  CAT4/600V si e preferatul meu Grig

La top multimetre nu se poate ceva ?Nu de alta dar sa dezvoltam si subiectul ala.
Link spre comentariu

Un Solartron 7150 achizitionat recent .Displayul avea lumina portocalie nu mi-a, placut era si slaba asa ca am pus leduri verzi de lumina mare(al bastre sau albe nu am pe stoc poate arata si mai bine).Se vede absolut super pacat ca in poza nu se vede asa.Ca si clasa precizie m-a uimit manualul 0,002% foarta mare si sta bine in comparatie cu HP34401 la 3 cifre dupa virgula.Are 6 1/2 digiti(desi are o tasta de unde aleg 4,5 sau 6 digiti)Foarte fain facut in interior.

post-197538-0-64324400-1424163405_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator pomaculeliusdorel

instrument de masura MAS 345 il am de 9ani bunicel un osciloscop hameg 100mhz si o ultima achizitie fluke289 care face mai mult decit ma asteptam

Cu scuzele de rigoare intreb si eu ce sa cumpar dintre Fluke 179 si Fluke 87-V ? 

289 eu detin unul si pentru masuratorii mai precise el este cel mai indicat cauta pe internet si vezi diferentele de calitate hai sa nu ne mai amagim cu cele chinezesti acum avem posibilitatea sa incercam ceva de la fluke nu este obligatoriu modelul 289 sau 287 incearca si nu vei fi dezamagit.incearca adresa www.tme.eu/ro.la sectiunea multimetre profesionale. sunt pomacu/[email protected]

Editat de pomaculeliusdorel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări