Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce multimetru aveti ?

Guest1

Postări Recomandate

Eu nu pot să cred că cineva ar putea să nu observe cât de fake e acest site...12q.png

Evenimentul 75 de aniversare .... 75 ce? că siteul a fost creat în iunie 2023

Dacă cineva și-a pus datele personale în acest site poate foarte bine să își schimbe numarul de telefon, că va primi toate mesajele și apelurile scam posibile de acum încolo

Link spre comentariu

Site-ul are traducere automată și aniversare este a celor de la Fluke, am pus link mai sus cu siteul oficial. Probabil pentru ei este un câștig si colectarea de date personale pentru vânzarea lor cate cine știe cine, adică nu te păcălesc financiar dar cumva tot te păcălesc

Link spre comentariu

E plin facebook de "pagini" noi cu anunturi din astea, cu promotii minune la multimetre Fluke cu ocazia aniversarii a 75 de ani a marcii. 
Aniversarea e reala, anunturile toate insa sunt la fel de false ca puzderia de anunturi care aparusera legat de Hidroelectrica si castigul ala lunar minune din "actiuni" de la ei.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Da este un calibrator in gama 0-24 mA si 0-24V.  Destul de precis pentru un aparat cumparat ca netestat la pretul de 1/10 din cat era la RS.

Nu stiu cat de nou , vad ca nu mai face parte din oferta RS...

Stie cineva cine este producatorul ? Recunosc ca nu mi am batut capul sa caut.

Link spre comentariu
Acum 15 ore, modoran a spus:

Asta vroiam si eu sa intreb, cine il produce, ca rs pro e doar un logo vandut la suprapret ...

Eu am un fluke21 cu logo RS si sincer sa fiu, tin minte ca nu am vazut vreo diferenta semnificativa de pret intre cel cu logo si cel fara.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Digimess HS20( OWON HDS1022 ) , multimetru cu osciloscop. Nu l-am folosit mai deloc desi il am de aproape un an dar pot spune ca osciloscopul se descurca mult mai bine decat jucariile de pe net de pana in 100 USD. Este un pic cam lent la refresh atat pe multimetru cat si pe osciloscop, de asemenea nu prea ii plac firele de testare pe care le folosesc uzual adica  Keysight.

IMG_20240105_162023606.jpg

IMG_20240105_162303253.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări