BRANCA Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Apropo de saitul lui zvonacfirst cu Fluke.O fi el ramburs,da' nu scrie nicăieri că poți să-l desfaci la curier...Deci,zic eu,poți plăti şi o cărămidă aşa! Link spre comentariu
PavelR Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Eu nu pot să cred că cineva ar putea să nu observe cât de fake e acest site... Evenimentul 75 de aniversare .... 75 ce? că siteul a fost creat în iunie 2023 Dacă cineva și-a pus datele personale în acest site poate foarte bine să își schimbe numarul de telefon, că va primi toate mesajele și apelurile scam posibile de acum încolo Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Site-ul are traducere automată și aniversare este a celor de la Fluke, am pus link mai sus cu siteul oficial. Probabil pentru ei este un câștig si colectarea de date personale pentru vânzarea lor cate cine știe cine, adică nu te păcălesc financiar dar cumva tot te păcălesc Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 E plin facebook de "pagini" noi cu anunturi din astea, cu promotii minune la multimetre Fluke cu ocazia aniversarii a 75 de ani a marcii. Aniversarea e reala, anunturile toate insa sunt la fel de false ca puzderia de anunturi care aparusera legat de Hidroelectrica si castigul ala lunar minune din "actiuni" de la ei. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Facem un group-buy? Nici sondele și o siguranța nu le poți lua cu 199 lei. E super ofertă! Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Nu e chiar un multimetru dar seamana. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Calibrator de proces? Arată destul de interesant la interior, adică pare.model nou deși după designul exterior credeam că e de acum 20 de ani. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 (editat) https://ro.rsdelivers.com/product/rs-pro/rs-pro-rs-135-multi-function-calibrator/1749557 https://docs.rs-online.com/cdc3/A700000006677788.pdf Editat Decembrie 24, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Da este un calibrator in gama 0-24 mA si 0-24V. Destul de precis pentru un aparat cumparat ca netestat la pretul de 1/10 din cat era la RS. Nu stiu cat de nou , vad ca nu mai face parte din oferta RS... Stie cineva cine este producatorul ? Recunosc ca nu mi am batut capul sa caut. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Asta vroiam si eu sa intreb, cine il produce, ca rs pro e doar un logo vandut la suprapret ... Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Din ce am găsit pe net seamănă cu PROVA 135 > https://www.tes.com.tw/en/product_detail.asp?seq=540 Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 Acum 15 ore, modoran a spus: Asta vroiam si eu sa intreb, cine il produce, ca rs pro e doar un logo vandut la suprapret ... Eu am un fluke21 cu logo RS si sincer sa fiu, tin minte ca nu am vazut vreo diferenta semnificativa de pret intre cel cu logo si cel fara. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 Pai ori e fluke, ori e rebranduit rs. Hotaraste-te ce era de fapt. Chestiile rebranduite nu au nicaieri vreo mentiune a producatorului original OEM. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Decembrie 25, 2023 Partajează Postat Decembrie 25, 2023 Al meu e mai cu mot, are scris pe el atat Fluke 21 cat si RS Components Ltd. E de pe vremea cand nu cred ca exista RS Pro. Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 6, 2024 Partajează Postat Ianuarie 6, 2024 Digimess HS20( OWON HDS1022 ) , multimetru cu osciloscop. Nu l-am folosit mai deloc desi il am de aproape un an dar pot spune ca osciloscopul se descurca mult mai bine decat jucariile de pe net de pana in 100 USD. Este un pic cam lent la refresh atat pe multimetru cat si pe osciloscop, de asemenea nu prea ii plac firele de testare pe care le folosesc uzual adica Keysight. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum