Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce multimetru aveti ?

Guest1

Postări Recomandate

De unde vine valoarea aia?

A fost cineva cu el la etalonat pentru gama de tensiuni alternative si la frecvente mentionata?

Editat de Haralambie
Link spre comentariu

Repet, l-am testat im paralel cu un fluke, dar doar DC , si indica la la fel pana la ultimul digit.

Eu zic ca e o scula bine facuta chiar daca e chinezeasca.

In fine , nu stiu ce cerinte speciale sunt in audio dar la 100Khz eu sunt multumit cu 0,4% si true RMS. :)

Link spre comentariu

Pai curentul continuu e pistol cu apa.

Eu cu DMM6500 nu reusesc 0.4% la 100kHz si vine cu certificat din fabrica, nu vorba de duh a chinezului.

Ca sa nu mentionez Metracalul, ce zice ca reuseste 0.2% dar pana in 65Hz. Si cred ca e cel mai scump portabil

Editat de Haralambie
Link spre comentariu

La alea de banc platesti foarte mult pentru posibilitatea sa le montezi intr-un rack si sa le automatizezi, lucru ce se face in R&D , unde bugetul este practic nelimitat.  Si apoi ce e greu asa de obtinut 0,4% sau 1% la 20khz pentru audio ?   Orice hobbyst poate face schema din datasheet la AD636 atasata la orice multimetru ieftin ( in DC toate au precizie buna ) si aia e.

Link spre comentariu

Întrebare tangențială... dacă dau semnal din generator de semnal, aplicație pe mobil, și mobilul are un dac așa cum îl știm, are și asta efect asupra măsurătorilor? 

Din ce îmi povestiți voi, mai bine iau Dats...

Link spre comentariu

Pretul pentru DATS v3 e bun in State. Daca esti hotarat sa incerc sa te ajut, pretul este sub cel din Europa, cu tot cu taxe, cca 690 lei vs 890 lei.

Totodata, pentru cateva difuzoare pe luna, ne putem ajuta reciproc. Lasa-mi un PM.

Acum 4 minute, nomikos a spus:

Întrebare tangențială... dacă dau semnal din generator de semnal, aplicație pe mobil, și mobilul are un dac așa cum îl știm, are și asta efect asupra măsurătorilor?

Cine iti garanteaza frecventa, vreun GPSDO?

Editat de Haralambie
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Haralambie a spus:

Pretul pentru DATS v3 e bun in State. Daca esti hotarat sa incerc sa te ajut, pretul este sub cel din Europa, cu tot cu taxe, cca 690 lei vs 890 lei.

Totodata, pentru cateva difuzoare pe luna, ne putem ajuta reciproc. Lasa-mi un PM.

Cine iti garanteaza frecventa, vreun GPSDO?

Ți-aș fi recunoscător. Poți pune ceva peste și pentru tine. Doar să nu fie nejustificat de complicat tot procesul.

Nu am stat să sap. Deocamdată aveam varianta unui generator fizic, sau o aplicație.

Link spre comentariu

Nu traiesc din comisioane. Cand ai nevoie de el sa stiu cum sa ma organizez?

Spune-mi ce volum de munca ai, daca vrei ceva mai profesional am eu ustensilele care aduna praf.

Facem un barter, dar asta e discutie de privat.

Editat de Haralambie
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Craciun a spus:

Salut @Haralambie

Daca 0,4% la AC 100Khz true rms e jucarie  inseamna ca aveti nevoie de avioane....:)

Cred că n-am fost atent . Cine are 0.4% la 100kHz ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări