lrai Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Ieri am gasit monstrozitatea asta prin targ. Cantareste cam 5 kg. Pe el scrie "VOLTMETRU ELECTRONIC VE-01-IPT". Inca are praful original pe el si sigiliul pe un surub. Din pacate nu pare sa mearga. Cine a mai vazut asa ceva sau poate sa-mi dea detalii? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Ooo, mmmama.... Voltmetru electronic facut la sectia de microproductie de la IP Traian Vuia Timisoara . Cred ca debutul a fost prin `76, `77 dar parca alea erau cu instrumente poloneze cu oglinda. Stiu ca cea mai mare buba a lor erau comutatoarele de radio Mamaia. De lucrat la el n`am lucrat, eu am prins sursele.... Grig P.S. Vezi ca parca are ceva baterii in el , sa nu vb prostii da cred ca erau 2 de 4,5Vdc Editat Octombrie 5, 2015 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Tom si Jerry sau pic si poc Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Pa TOM(UM112) il am si eu si chiar e un aparat bun. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 (editat) Un alt " polonez " bun ( instrument 10 microamperi ) ... din aceeasi serie ... UM - 11 ... am o bucata ! http://tzok.elektroda.eu/multimetr.php?typ=UM-11 Editat Octombrie 5, 2015 de gauss Link spre comentariu
lrai Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 @Ion_Bumbu Multumesc de informatii. Intr-adevar am gasit 2 baterii ELBA de colectie. Am incercat sa-l alimentez dar tot nu misca nimic, cred ca o sa-l desfac. Daca e interesat cineva de acest aparat de "colectie" sa dea un semn. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Am incercat sa-l alimentez dar tot nu misca nimic, cred ca o sa-l desfac. Daca tot te bagi la interior sa fii pregatit macar cu un spray pt curatat contacte.Claviaturile alea de Albatros au fost de toata jena de cand erau noi....acum chiar nu ai ce pretentii sa le faci.Pana a aparut celalalt tip de claviatura(cum erau Neptun,Mondial sau Gloria),astea au fost singurele disponibile si se foloseau oriunde era nevoie,insa asa cum spuneam,erau tare anapoda la contacte.Si la Iasi s-au facut niste multimetre la microproductie cu studentii,dar din cauza claviaturilor,s-au nascut moarte,n-au putut fi folosite. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Daca mai tin eu minte alimentarea era dubla cu +4,5V, 0V, -4,5V, era cu uA741 Daca`l alimentezi din exterior trebuie sursa dubla in cazul asta. Claviatura aia cred ca`i de la Albatros, de Mamaia asa cum am zis eu prima data avea doar 4 taste. Tin minte ca se slefuiau literele imprimate pe taste iar Mamaia le avea netede. Grig Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 @Ion_Bumbu Multumesc de informatii. Intr-adevar am gasit 2 baterii ELBA de colectie. Am incercat sa-l alimentez dar tot nu misca nimic, cred ca o sa-l desfac. Daca e interesat cineva de acest aparat de "colectie" sa dea un semn.io l-aş lua, fie şi numai pentru cutie, să-l repar, mă mai gândesc: claviatura aia e criminală. în plus, calibrarea o să fie... interesantă, cel puţin pentru mine, pentru că nu am generatoare etalon. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 Am redeschis topicul dupa ce am facut curatenie. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 21, 2015 Partajează Postat Noiembrie 21, 2015 la ce multimetre am eu, am început să salivez instant când am dat ochii cu specificaţiile ăstuia! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 23, 2015 Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Eu folosesc un Fluke 233 de care sunt foate multumit. http://ro.mouser.com/new/fluke/fluke233dmm/ Link spre comentariu
mesteru Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 eu folosesc solatron 7151.....pe langa alte multimetre. http://holzleitner.com/el/solartron-7150/index-en.html Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Si eu am 7150.Foarte precis.I-am schimbat culoare displayului in albastru.Un multimetru pe care te poti baza. Link spre comentariu
mesteru Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Sunt multumit si de acest multimetru :Mastech MS 8250B. Am inceput sa il folosesc destul de des, in special pentru: Măsurarea factorului de umplere a semnalelor digitale cu modulare în durată/ lăţime a impulsurilor (Pulse Width Modulation, PWM http://www.somogyi.ro/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=10.03&cikk=13766 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum