luciann Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Dispun de un sistem cu urmatoarele: -placa de baza ASUS M2V -procesor: AMD Sempron 3200+ -2Gb Ram -2xHDD-uri de 80Gb, in fine, restu nu cred ca mai conteaza Momentan am o placa video de la Nvidia, 7300GT si as vrea sa achizitionez aceasta placa video : http://www.dc-shop.ro/Placa_video_SAPPH ... -17552.htm Ar putea aparea probleme in raport cu resursele de care dispune sistemul meu? Ar putea fi probleme legate de versiunea de bios? Multumesc. Link spre comentariu
dragos2009 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 nu dar iti recomand una cu racire pe cooler nu doar pe radiator pt ca carcasa sa ramana rece ca dupaia faci gratar pe radiator :smt103: Link spre comentariu
luciann Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 aia e altceva, pe mine ma intereseaza altceva.Desi in system requirements nu e trecut nimic din ce nu as avea, am avut o data vreo 2 zile un 3650 de la ATI si parca nu imi placea cum se misca sistemu, cred ca mil ingreuna, asa ca de asta sunt cam nedumerit. Link spre comentariu
dragos2009 Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 cumpara mai bine nvidia ca e mai buna la tot ati are cam porbleme cu driverele Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Placa ta de baza e bazata pe chipsetul VIA K8T890, latimea de banda permisa de acesta face aproape inutila upgradarea placii video, trecerea de la o placa din seria 7 la una din seria 8 sau 9 va aduce un spor de performanta pe partea video abia simtit. Nici procesorul nu e pt. un sistem de gaming, si nu uita de sursa, noua placa video poate fi mult mai energofaga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum