Vizitator T1000_Android Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Salut la toata lumea!M-am pus sa proiectez un senzor pentru aprins lumina in bucatarie. Senzorul are doua moduri comutabile: unul cu senzor de prezenta iar celalat cu senzor de sunet care reactioneaza la doua batai din palme intr-o secunda. Pentru a fi cat mai compact, sursa de tensiune nu trebuie sa contina transformator si ma intrebam daca imi puteti spune daca cea de atasata e buna. Consumul intregului montaj este de maxim 200mA. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Condensatorul de 1mF (1000uF?!) e fizic destul de mare. In plus, la 200mA reostatul ar disipa 43W (ENORM!!), ar trebui ceva mare si cu o racire adecvata, deci sigur n-ar iesi ceva "compact". O sursa compacta eficienta si usor de construit poti face cel mai bine in comutatie, cu un TopSwitch. Arunca un ochi pe site-ul lor: http://www.powerint.com/ Link spre comentariu
Vizitator T1000_Android Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Multumesc dar de obicei eu nu cumpar nimic de pe site-uri. A gasit totusi un transformator de 12 V si vreo 200 mA destul de mic. Il voi folosii pe acesta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum