mercenarx Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 salutare!ma dispera un zgomot in rezervor la o dacie 1310 (cred ca s-a sesprins spargatorul de valuri pe undeva aproape de sonda). l-am demontat , l-am pus pe un pres pe beton , si daca dau cu pumnul in el(deasupra) se aude un zgomot de tabla care vibreaza (in mers e un calvar)cum spuneam, l-am demontat;intrebarea este cum pot sa tai sau sa rup acea tabla (oricum eu circul cu masina pe gaz avand instalat gpl)are cineva vreo idee? sau alt rezervor?thx Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 pai s-a rupt si se plimba prin rezervor,sau doar s-a rupt intr-o parte si se balangane aiurea pe acolo?incearca sa te uiti dupa el...dar poate nu e de la spargatorul de valuri(desi nu stiam ca are asa ceva dacia) ci e de la sonda de nivel Link spre comentariu
Vizitator Albert99 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Vezi ca s-ar putea sa aiba dreptate iulika si sa fie de la sonda de nivel, ca nu vad rostul spargatorului de valuri, in rezervor la 1310. Link spre comentariu
mercenarx Postat Aprilie 16, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2010 nu, are sigur ,dar am rezolvat-o : am schimbat rezervorul Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 cazuse ceva prin el? Link spre comentariu
mercenarx Postat Aprilie 17, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2010 spargatorul de valuri este o platbanda gaurita, care este sudata in puncte in semicerc . rea desprinsa dintr-un capat si ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum