Vizitator mosul Postat August 3, 2005 Partajează Postat August 3, 2005 eu zic sa-i scoti reglajul de turatie, si sa-l lasi la maxim... la al meu (celeron2400 cu cooler box) ventilatorul nu scadea tempertura destul, daca era dat pe auto... asa ca l-am lasat la maxim si acuma n-am pb... temperatura e undeva pe la 40 si ceva de grade, cand nu e cald in casa o lasa si sub 40 Link spre comentariu
Vizitator Marian Paraschiv Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 Pentru cei cu probleme de temperatura recomand coolerele "Titan Vanesa" Eu am proc de 3.4ghz si am temperatura de 48 de grade in mod frecvent si urca cam 10 grade in forja. (bine am si un cooler mare de carcasa) Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 4, 2005 Autor Partajează Postat August 4, 2005 Am scos reglajul turatiei, dar tot nu coboara sub 49 de grade, iar coolerul si cu reglajul turatiei dezactivat tot scade pana la 3200, iar maxim trece de 3700. Link spre comentariu
electronunervos Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 da asa e. iti dau dreptate, adik se incinge tare. schimba ca masura preventiva pasta Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Au intrecut 2 ani de zile intre ultimile postari. Nu mai invia topicuri vechi. Link spre comentariu
widoo Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Am avut si eu probleme cu temperatura si am rezolvat punand niste pasta termoconductoare Arctic Silver 5, care e destul de scumpa, dar merita si mi-a scazut temp cam cu 5 grade. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum