razvan_paul Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 As vrea sa stiu pana la ce temperaturi rezista un intel. Va intreb pt ca urca pana pe la 67 de grade si mi-e teama sa nu pateasca ceva. Mai nou tin calculatoru fara jumate de carcasa.Multumesc! Link spre comentariu
Tavi Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 ce procesor ai ?oricum 67 grade pe procesor este foarte mult , ia-ti cooler serios ca altfel iti iei procesorai uitat sa precizezi daca temperatura asta ajunge in functionare normala, sau il stresezi cu ceva jocuri nebune care nu-l lasa sa respire deloc in acel moment ? Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 1, 2005 Autor Partajează Postat August 1, 2005 Procesorul e P 4 la 3000Mhz67 e la utilizare de 90-100% . In nomal coboara pana pe la 52-53 de grade Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 1, 2005 Autor Partajează Postat August 1, 2005 Am uitat, coolerul ce cel din BOX . Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 era un filmulet pe net care arata ce se intampla cu procurile lasate fara cooler. din cate am vazut eu, AMD-urile luau foc, iar intelurile se blocau, si reveneau dupa ce coolerul era atasat, si scadea temperatura. dar oricum, o utilizare prelungita la temp asta nu ii face bine.si eu zic sa iti iei alt cooler..... Link spre comentariu
Netcrusher Postat August 1, 2005 Partajează Postat August 1, 2005 Eu am fost pe la ceva magazine, ca-mi trebuia un proc intel ars, si toti mi-au spus ca n-au vazut in viatza lor asa ceva.. (skt 478) Link spre comentariu
Vizitator lama Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Si eu am acelasi probleme(nu chiar la 67 grade). Pe moment am mai bagat 2 ventilatoare in carcasa pina reusesc sa imi iau un alt cooler(eu visez un ThermalRight 90XPc). Oricum trebuie sa-ti rezolv rapid caci obosesti procesorul si nu e bine. Si apoi mai e si zgomotul pe care il face ventilatorul de la Boxed. Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Cand il lasi cu carcasa desfacuta la cat scade temperatura? Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Nu cred ca ii scade mai mult de 2-3 grade cu pretul ca are muzica de la ventilatoare. :DSi eu am avut o problema cu caldura si am rezolvat problema cu un radiator mare pe proc (de la un cooler Titan - nu mai stiu ce model), un ventilator de 8cm silent pe el si doua de 12cm alimentate la 5v (fata,spate).Problema mea era mai mult la placa video. Dar acum e ok. Cu 35grd afara, in carcasa am 34grd , proc. la 45 full load si placa video la 58. Inainte cand era mai rece pe afara ~20grd, placa video statea in mod constant pe la 68-70grd, procu' peste 55 si carcasa pe la 40, cu toate ca aveam 4 ventilatoare de 8cm in loc de cele doua de 12.La iarna pun ventilatoarele de 8 inapoi si nu mai am nevoie de centrala. Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Totusi cred ca ar trebuie sa aiba temperaturi mult mai mici cu coolerul BOX care e destul de bun , probabil nu are destula vaselina siliconica sau carcasa nu are ventilatie. Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 2, 2005 Autor Partajează Postat August 2, 2005 Nu cred ca ii scade mai mult de 2-3 grade cu pretul ca are muzica de la ventilatoare.cam asa, 2 grade, cu sunetul nu e prea mare diferentaCarcasa e G-Atlantic Supermidi ATX , are in lateral, in dreptul procesorului un cooler cu o prelungire pana chiar langa coolerul procesorului care baga aer dinspre afara. Link spre comentariu
ics Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Cu 35grd afara, in carcasa am 34grd , proc. la 45 full load si placa video la 58. Sa-nteleg ca ai aer conditionat in camera, sau ce? Ca eu altfel nu-mi explic cum de temperatura e mai scazuta in carcasa decat afara... :shock: Link spre comentariu
Vizitator adisadicul Postat August 2, 2005 Partajează Postat August 2, 2005 Nu am aer conditionat dar termometrul de la geam arata 35 si senzoru' de pe placa de baza spune ca am 34 in carcasa (care e pe podea).Nu stiu daca termometru de la geam ma fenteaza sau daca PB indica mai putin (poate sufla un ventilator drept peste senzor :( ).Adi. Link spre comentariu
Vizitator Paul.B Postat August 3, 2005 Partajează Postat August 3, 2005 Procesorul e P 4 la 3000Mhz 67 e la utilizare de 90-100% . In nomal coboara pana pe la 52-53 de grade Acelasi procesor Intel PIV 3.0 Ghz 800FSB HT am si eu, dar la mine temperatura ajunge undeva in jurul valorii de 45 grade. Nu am probleme de blocare.Ai cumva PRESSCOT? E posibil ca la acestea din urma randamentul la temperatura scazuta sa fie mai mic. Link spre comentariu
razvan_paul Postat August 3, 2005 Autor Partajează Postat August 3, 2005 Ai cumva PRESSCOT?DaAm observat ca daca il las in pace si cu carcasa deschisa pe la 50-51 de grade viteza coolerului scade pana la ~1700 de rotatii ( la maxim trece de 3700)De blocat nu se blocheaza nici macar la 67 de grade. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum