Vizitator TheClan Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Ma poate ajuta si pe mine cineva sa gasesc urmatoarele piese?Piesele sunt : condensator de .02 uF , bobina de radiofrecventa de 220 uH ( nu stiu daca asa e tradus bine,in engleza e RF Choke).In Arad,unde locuiesc eu,nu aveau condensatorul respectiv,iar bobina mi-a spus ca trebuie sa dea comanda de minim 40 buc. iar eu am nevoie doar de una.Daca ati putea sa-mi dati link-uri cu aceste componente,sa le cumpar online,v-as fi foarte recunoscator.Pt a vedea cam cum arata piesele uitati-va in poza atasata.Este vorba de componenta ".02" si "220uH" Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 care .02 că nu văd nimic de genul, poate .01... şi scrie direct pe conzii ăia că sunt de 10 nanofarazi...pentru piese, apelează la tme, sau la unul din revânzătorii lor din românia... Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 MifTy parca eu eram cu vazul ,tu erai cel cu auzul, ai uitat ? e si un condensator verde de 20nF Link spre comentariu
Vizitator TheClan Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 sunt incepator cu electronica si as dori daca se poate exact link-ul,eu doar sa dau comanda,daca nu cer prea mult.Am cautat pe tme si am dat peste asta(n-am gasit de 20,doar 22 nF): http://www.tme.eu/ro/katalog/?art=FKP1% ... meters%3D1 dar parca piesa nu prea seamana cu cea din poza si in plus de asta,primele 5 toate sunt de 22nF,dupa ce imi dau seama care sa-l comand si daca imi va fi folositor? Cat despre acea bobina de radiofrecventa de 220 uH, m poate redirectiona cineva catre un link? va rog mult... e un proiect pe care il am de facut la faculta,si nu gasesc nicicum componentele astea 2. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 piesele nu trebuie sa arate identic ca in poza aia.pe TME gasesti sigur bobine de 220uH si condensator de 22nF merge si asa ca nu iti trebuie precizie medicala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum