Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Satellite Radio

Postări Recomandate

Am montat un sistem receptie satelit de la Romtelecom (Dolce). Daca tot am antena parca as vrea un receptor satelit capabil sa receptioneze programele radio sau mai bine un 'Satellite Radio' cum are un amic in Canada. Serviciul 'Satellite Radio' este functional si in Europa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

2

• boederyakumo

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu si alea de la 'Dolce'. Acum zece ani rescriam softul pe Strong si Humax, imi amintesc ca receptionau si cateva sute programe radio dar in ultima vreme nu am mai avut nici o tangenta cu receptia satelit. Ce receptor ieftin as putea sa cumpar? Pentru radio, binenteles. Care este satelitul folosit de astia de la 'Dolce'?

Link spre comentariu
Vizitator comfel

intradevar ;;Posturi de radio gasest cu miile acum pe satelitii care se receptioneaza din ro.;;;;;;;dar calitatea lor lasa de dorit la ora actuala ;;un satelit mai acatarii la care se prinde radio FTA bine este Hotbirdu 13grade Ereceptoarele Dolce au un meniu stufos si de slaba calitate .ptr a afla puterea si calitatea frecv receptionate trebuie sa prasesti mult prin meniu;;;;;;;................................................... :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări