Ovidanie Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Am montat un sistem receptie satelit de la Romtelecom (Dolce). Daca tot am antena parca as vrea un receptor satelit capabil sa receptioneze programele radio sau mai bine un 'Satellite Radio' cum are un amic in Canada. Serviciul 'Satellite Radio' este functional si in Europa? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Perfect functional, un receptor digital satelit receptioneaza si programe radio via satelit. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Nu si alea de la 'Dolce'. Acum zece ani rescriam softul pe Strong si Humax, imi amintesc ca receptionau si cateva sute programe radio dar in ultima vreme nu am mai avut nici o tangenta cu receptia satelit. Ce receptor ieftin as putea sa cumpar? Pentru radio, binenteles. Care este satelitul folosit de astia de la 'Dolce'? Link spre comentariu
boederyakumo Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Dolce foloseste satelitul hellas sat 2 la 39 grade est http://www.lyngsat.com/hellas2.html Receptoare cele mai ieftine gasesti la mine 50 ron/buc. Posturi de radio gasest cu miile acum pe satelitii care se receptioneaza din ro. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 intradevar ;;Posturi de radio gasest cu miile acum pe satelitii care se receptioneaza din ro.;;;;;;;dar calitatea lor lasa de dorit la ora actuala ;;un satelit mai acatarii la care se prinde radio FTA bine este Hotbirdu 13grade Ereceptoarele Dolce au un meniu stufos si de slaba calitate .ptr a afla puterea si calitatea frecv receptionate trebuie sa prasesti mult prin meniu;;;;;;;................................................... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum